Results 1 to 50 of 60

Thread: Nje nema, a ja ne znam kako dalje...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    V&NMama's Avatar

Malo zlato ..

Što se tiče izbora doktora za pretrage prije nove trudnoće kad budeš spremna za nju, svakako odi u Zagreb, tamo su zbilja stručnjaci (posebno mislim na Petrovu). Osobno bi preporučila prof. Ivanišević i prof. Đelmiša. Ja sam samo kraće ležala u Petrovoj na početku trudnoće, i tamo također kod njih obavila sve pretrage prije trudnoće. Ljudi su stručni i dragi. E da, i meni su rekli da ću cijelu trudnoću preležati u Petrovoj, ali nisam, bilo je hvala Bogu sve u redu i nije bilo potrebe, tako da ne moraš to dugotrajno leženje uzeti zdravo za gotovo.

Snjeska's Avatar

Quote Originally Posted by V&NMama View Post
    Malo zlato ..

Što se tiče izbora doktora za pretrage prije nove trudnoće kad budeš spremna za nju, svakako odi u Zagreb, tamo su zbilja stručnjaci (posebno mislim na Petrovu). Osobno bi preporučila prof. Ivanišević i prof. Đelmiša. Ja sam samo kraće ležala u Petrovoj na početku trudnoće, i tamo također kod njih obavila sve pretrage prije trudnoće. Ljudi su stručni i dragi. E da, i meni su rekli da ću cijelu trudnoću preležati u Petrovoj, ali nisam, bilo je hvala Bogu sve u redu i nije bilo potrebe, tako da ne moraš to dugotrajno leženje uzeti zdravo za gotovo.

Slažem se.
    Prof. Ivanišević, prof. Djelmiš, prof.Škrablin...to su liječnici iz Petrove koji vode problematične trudnoće.
    Prije trudnoće javi se nekom od njih na eventualne pretrage.
    I ja sam bila pripremana na ležanje u bolnici cijelu trudnoću ali nije bilo potrebno, išla sam na kontrole svaka 3 tjedna a hospitalizirana sam po dogovoru sa 32 tt.