dijete mi je premršavo :-(((((
Bili smo na pregledu i Maureno ima 8800gr.Sretan je ,veseli,zadovoljan,i kaj je najbolje jak je i bucmasti izgleda.Ne jede nikakav junk food nego ga koliko toliko zdravo hranimo,a ponekad nam se zalomi slatkač,štrudlica,muffin i tak.<<visok je 73,5cm.Kaka 2-3 puta na dan,i stolica mu je poprimila krući oblik.Još uvijek ciki ali od kad sam počela radit svelo se na 5-6 podoja.U međuvremenu je sa 12mj i 17dana prohodao i postao turbo aktivan kakav je u biti cijelo vrijeme.Najgore od svega je što je od zadnje kontrole kad je imao skoro 10mj do sad dobio samo 500gr :? i po tablicama i krivuljama se nigdje ne uklapa.Nikada do sada nije imao proljev ili da je povraćao.Imamo je samo dva puta zaštopani nosić.Pedijatrica je ostavila sve na mjestu i predložila adaptirano u kombinaciji sa malo jačom kalorijskom vrijednošću.mI smo otišli kod privatnika koji nam je savjetovao adaptirano i pregled kod gastroenterologa na Rebru najviše zbog 2-3 stolice na dan.<<ja osobno nisam za odlazak na Rebro jel jel jel........vjerujem svim srcem da je sve ok i da se više moram potruditi oko njega dok jede što i radim ovih tjedan dana i sve je u najboljem redu.Šta da radim?