diskriminacija mama nedojilica?
kako se ovdje automatski brisu ili zakljucavaju topici kad roditelji/hranitelji pitaju sto i kako sa formulom mene zanima sto sa obiteljima sa usvojenom djecom?
ja osobno nisam uspjela dobiti odgovarajuce informacije o formuli od naseg lijecnika opce prakse, od pedijatra ili od sluzbe koja u nl pokriva medicinsku brigu o maloj djeci nego sam odgovarajucu informaciju o upotrbi formule dobila na sluzbi za laktaciju
zahvaljujuci sluzbi za laktaciju spasili smo se i uspjeli se vratiti samo na dojenje ali cinjenica je da nekad usprkos silnom trudu sve ode krivo i da tada osim sto klinci moraju jesti to smece umjesto maminog mlijeka jos ih se i hrani na neodgovarajuci nacin (hranjenje na raspored u preobilnim kolicinama sto je kasnije put u probleme sa prehranom, th uvod u prezderavanje)
sto sam usvojenom djecom? gdje takvi roditelji smiju traziti profesionalni savijet ako doktori i pedijatri koriste literaturu iz samo njima znanih izvora?
koliko ja kuzim roda je zapravo hrvatska sluzba za laktaciju i LLL u jednom i zbog cega odbijate pomoci ljudima koji trebaju pomoc?
htjela sam ovo napisati na pravilima ponasanja ali mi je odbilo otvaranje posta jer nemam administratorske ovlasti, inace bih to tamo napisala
Re: diskriminacija mama nedojilica?
Mislim da je stray_cat htjela prvenstveno pitati što sa usvojenom djecom i dojenjem.
Eto. Ja nisam znala da postoji ta mogućnost. Da jesam, svakako bi probala. I nije mi ni sada baš najjasnije kada je prekasno za početi s laktacijom, kako je izazvati ako nisi rodila i sl.