-
MAĆEHA!!!!!!
Sretno sam rastavljena već 2 godine. Imam divnu curicu od 3,5 god. Tata i ona se uredno viđaju a čak i više neg na papiru piše na moje inzistiranje. Dakle otišao sa starijom od mene 10 god, ona isti slučaj kao on s curicpom od 10. god. U subotu su me dok su djeca bila s njima zvali neprestano 2,5 sata i verbalno me maltretirali, psovali prijetili, ona zapravo ali se i koristila malo sa svojim malo s njegovim mobitelom. Zanima me kako mogu obzirom da ona ima par prijava za prijetnje i uznemiravanje ograničiti kretanje svoje malene s tatom kod te ludare?! Nemam ništa protiv da dijete bude s tatom, ali ovo je previše!! :cry:
-
Zaboravila sam navesti da sam bila na policiji i sve to skupa prijavila. Zvali su me i dok sam razgovarala s inspektorom!!
-
Ako ti prijeti, odi na Općinsko državno odvjetništvo i na zapisnik podnesi kaznenu prijavu. Brže će reagirati nego policija.
-
Prebacila sam ovdje sa Pravnih pitanja, vjerujem da na ovom podforumu ima više forumaša koji mogu konkretnije pomoći.
-
o boze
a kaj su ti rekli na policiji?
i kaj uopce ona hoce od tebe?
-
mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! cuj posto pratim sve,ne daj se generacio-oram te zvrc da cujes novosti. dakle drage moje u ovakvim i sl situacijama ne saginjite glave-potrazite pravnu i zakonsku zastitu i pomoc i bolesnike miocite od svoje djece :evil: