kako da rodim u bolnici u koju ne spadam po mj. stanovanja?
u biti idem roditi u rijeku. ali htjela bih imati b varijantu za nedaj boze. to mi je trebala biti vinogrdska posto tamo pripadam prema mjestu stanovanja. medjutim u zadnje vrijeme cujem neke bedove u vezi vinogradske. te nesto preuredjuju pa tate ne mogu na porod, te nema tog rooming-ina itd. pa si sve razmisljam da ipak nekako dogovorim za sv. duh za svaki slucaj. kako se to radi? da odem kod nekog privatno na jedan pregled? naravno nadam se da mi sve to skupa nece trebati pa mi se ne da niti previse ulagati u cijelu stvar ici na nepotrebne dodatne preglede...koji je najjednostavniji nacin za to? osim onog da dodjem otvorena 10 cm pred bolnicu pa me moraju primiti :mrgreen:
Re: kako da rodim u bolnici u koju ne spadam po mj. stanovan
Ja sam rodila u Vinogradskoj, a pripadam na Sv.Duh po mjestu stanovanja. Vodila sam trudnoću privatno kod dr.-a koji ima ugovor s Vinogradskom i tamo porađa svoje pacijentice. To se, naravno, plaća posebno ( "ruke" :lol: , materijal je zabadava). On mi nije bio na porodu jer je otišao na službeni put, a ja sam , lijepo, kao njegova pacijentica, rodila tamo, zabadava. On je s puta nazvao, provjerio kako nam ide i kad je vidio da je sve super rekao je mužu da neće dolaziti baš na sam porod (taman se vraćao iz Rijeke), jer bi zbog samog njegovog ulaska u rađaonicu morali platiti. Ne zbog njega nego zato jer ima takav ugovor s bolnicom. Prištedio nam je priličnu svoticu, brinuo telefonski, ali nije bilo problema, sve je išlo ekspresno tako da nije bilo potrebe za njim.