-
položaj u kojem dojite..
Dok Eli nije propuzala, lijepo smo ležale na boku i ona je u miru pocicala svoj obrok.
Sada više uopće neće mirno jesti čak ni po noći. Odmah se postavlja na "četri noge" i onda doslovno skače na ciku, pa malo povuče pa plazi okolo, pa se opet vrati. Uglavnom izmišlja neke položaje gdje kleči i maltene dubi na glavi i usput cica. Pojede ona dosta ali više ko da se igra a ne da jede..
Jel to faza ili veća djeca tako jedu? :shock:
-
Ja se nadam da je faza, jer i moje dijete je pocelo tako jesti. To su nevjerovatne poze, ali nije tako svaki put, srecom, jer ta natezanja znaju biti bolna za maminu siku :wink:
-
Draga maggie, nema tog položaja koji sad nećete isprobati! Da ne spomenem raznorazne igre s bradavicom, tipa vrtenje dugmića na radiju:D Dječici je prilično zanimljivo raditi nekoliko stvari odjednom i spajati sve ono što vole: npr. novootkriveno kretanje, ali i dobro staro sikenje :D Najvažnije je što kažeš da primijetiš da malena ipak uzima dovoljno, makar i na svakakvne načine.Ali, ono na što moraš paziti jest da ti pri tom ne ošteti bradavice jer to ti se i sad može dogoditi, makar već imaš dosta dojenačkog staža.
Osobito ako ima zubiće i voli rastezati cicu ko žvaku. :roll: :lol: :lol:
Jeste li uveli dohranu i, ako jeste, jede li dobro krute obroke?
-
Joj da, "pinceta hvat" i ostale trikove vježba već neko vrijeme na maminoj bradavici.. :roll:
Dohrana nam ide kako koji dan, nekad dvije teglice dnevno a nekad samo jednu voćku ili šniticu kruha. Ali ne cica ništa manje nego prije dohrane i ne čini mi se da je gladna.
-
Maggie, kao da si Karla opisala...zadnja dva mjeseca doji u svakom položaju samo ne ležeći ako smo na krevetu...a kad mi je u naručju se isto pokuša okrenut ali mu ne ide, pa onda jednu siše a s drugom vrti kanale na radiju i igra se...
Meni je to preslatko, malo se igra, pa skoro dubi na glavi, pa digne jednu nogu u zrak i balansira...danas mi je kleknuo jednom nogom na trbuh a drugom je stao na krevet i tako dojio...Pa onda pusti, makne se i skoči na cicu a smije se na sav glas...
Meni uopće ne smeta, dapače, predivno mi je vidit kako uživa sa mnom i kako je opušten kad se tako zaigra...
-
:lol: :lol: meni je tak smijesno ovo sto opisujete
ne mogu vjerovat da nijedna od moje tri cure nije tako "skakala" i igrala se. ustvari su se uvijek jako fino opustile i smirile kad bi dojile, bas kao neko olaksanje (meni) od divljanja koje su inace izvodile.
-
I moj junak vjezba [i]pinceta hvat, trazi kanale na radiu. Sto se tice dubljenja na glavi, to smo upravo prevazisli.