rođen sa 4180, 55. doma došao s 3900. mjesec dana-4500. dva mjeseca-5000. tri mjeseca-5500. (ja sam svaki put mislila da je dobio više.) jučer bili na pregledu-5700!!!! šok i nevjerica. stavljala sam ga na cicu dvaput češće nego mjesec prije! :? u zadnje vrijeme kad cicka nešto negoduje, pusti cicu i plače, pa opet uzme, malo povuče, pusti, okrene glavu i plače i tako cijelo vrijeme. pa ga stavim na drugu, dok mlijeko ide onako jače (bar ja mislim da ide jače, otkud znam!? on kad god odmakne glavu negodujući, uvijek mu se slijeva mlijeko iz usta. :? :? ) cicka, pa opet ista priča.
doktorica kaže-dohrana. srce mi se steglo. ne želim ga hraniti time!! jučer je morao popiti dozu jer meni valjda od stresa nije otpustilo mlijeko. popio je skoro punu bočicu (kojom ga je hranila moja mama, a ja sam sastrane plakala jer nisam mogla to gledati.) kasnije je spavao dublje nego ikada, kad se probudio izgledao je ko drogiran, povratio je ogromnu količinu (prije nije nikad povratio!) danas kakica-da ne spominjem. smrdi za ubit se, nekakva gusta, fuj. jedva sam ga očistila.
ne želim da mi dijete bude gladno, ali dohrana adaptiranim mi se čini ko metak u čelo!
pregledala sam postove, nisam nigdje naišla na ovako mali dobitak na težini!
inače je narasao 11 cm (ima 66), mokrih pelena dosta, pokakanih isto. ja jedem sve ko i obično, jedino sam umalo nervozna radi obiteljskih situacija.
molim, pomozite! ne bih mu željela više nikada dati adaptirano mlijeko. humana 1. fuj!