mp3 playeri - sto kupiti?
Novi sam na tom podrucju, a rado bih si kupio nesto za parsto kuna ... namjena bi bila koliko slusanje mjuze toliko i snimanje (diktafon funkcija).
Rado bih imao i radio (FM) - koliko vidim to je izgleda sad vise-manje standard.
Jel tu postoje neke preporuke ili primjedbe, koju firmu da, koju ne, kakve baterije itd?
Re: mp3 playeri - sto kupiti?
Citiraj:
tatek prvotno napisa
Novi sam na tom podrucju, a rado bih si kupio nesto za parsto kuna ... namjena bi bila koliko slusanje mjuze toliko i snimanje (diktafon funkcija).
Rado bih imao i radio (FM) - koliko vidim to je izgleda sad vise-manje standard.
Jel tu postoje neke preporuke ili primjedbe, koju firmu da, koju ne, kakve baterije itd?
Mislim da ih sad ima miljooon na izbor, ali moja preporuka ti je svakako da ima FM (tako ćeš i manje trošiti baterije, a i zgodno je ak voliš slušat radio ili npr kad si u prirodi, na planinarenju isl super je da možeš čuti vijesti) . Ono kaj ti je dobro, ako uspiješ naći da nije previsoka cijena je komplet s punjačem za baterije jer ih mp3 pl. iscica samo tako. Ako ne nađeš nekaj jeftino naa tu foru, onda kasnije ubodeš punjač i baterijice u npr Ipercoopu za ciglih 50-ak do 100 kn.