Kontracepcija? Sta koristite? (TMI!)
Too Much Information.
Zadnjih dana dosta mislim o kontracepciji mada nam se u 6 godina braka nije jos 'omaklo'. Znaci nikad nismo nista koristili ili furamo withdrawl method (ili MM). ALI posto smo (po mom misljenju) gotovi sa radanjem, nemogu nikako nezeljenu trudnocu izbacit iz glave. Stvarno neznam sta bi kada nam se bi omaklo...oba puta sam ostala trudna prvi mjesec pokusavanja...
Prijateljica mi govori (a ona koristi patch, ortho evra) da 80% parova sto koriste withdrawl metodu zatrudne. :?
Spirala, flaster, pilule mi ne sjedaju (a mozda i bi kada bi probala). Kondomi su za mene sasvim ok, MM nije bas opcinjen, ipak vise vjeruje sebi. (a prijateljica je ostala trudna nakon puknutog kondoma)
Pogotovo vi koje ste odlucile ne radjati vise sta koristite? Ili se igrate sa sudbinom ko ja?
Re: Kontracepcija? Sta koristite? (TMI!)
Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
Spirala, flaster, pilule mi ne sjedaju (a mozda i bi kada bi probala).
:? a razlog, mislim zašto ti ne sjedaju?
Re: Kontracepcija? Sta koristite? (TMI!)
Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
Spirala, flaster, pilule mi ne sjedaju (a mozda i bi kada bi probala).
:? a razlog, mislim zašto ti ne sjedaju?
Pilule sam probala na kratko nisam podnosila (davno), patch zbog toga sto ovdje nesto pricaju kao karcogen (povukli ovaj s marketa sto mi frendica koristila), a spirala bas zbog toga sto je spirala. :/
Sad si me zainteresirala za Personu!
Ćao! Evo sad si me zainteresirala za Personu, jer sam od onih koji ne pristaju na igranje s hormonima, a niti nošenje stranog tijela koje još k tome ne spriječava oplodnu, već djeluje post festum (spirala) ne vole.
Moram priznati da nisam ovaj čas pažljivo iščitala sve na linku koji si postavila, ali me interesira kako je s nabavkom štapića, jer vidim da ih trebaš dosta.
Pozdrav iz pušnice!
Re: Sad si me zainteresirala za Personu!