MAME SA DJECOM KOJA IMAJU BRONHITIS, MOLIM VAS, JAVITE SE
Dijete mi ima bronhiolitis, jedva diše, škripi, ja sam potpuno van sebe... i sad vas pitam , kako ste podnosile te simptome u samom početku kada ste se prvi put srele stim, jeste li pomišljali da će vam se dijete ugušit, jeste li imali tako crne misli??? ne znam da li da nakon što mi se dijete oporavi, odem malo kod psihijatra ili je to normalno?! :/
Re: MAME SA DJECOM KOJA IMAJU BRONHITIS, MOLIM VAS, JAVITE S
Citiraj:
nataša prvotno napisa
Dijete mi ima bronhiolitis, jedva diše, škripi, ja sam potpuno van sebe... i sad vas pitam , kako ste podnosile te simptome u samom početku kada ste se prvi put srele stim, jeste li pomišljali da će vam se dijete ugušit, jeste li imali tako crne misli??? ne znam da li da nakon što mi se dijete oporavi, odem malo kod psihijatra ili je to normalno?! :/
moj stariji sin sada ima sedam godina od rođenja pa do 1,5 godinu je 5 puta bio u bolnici 2 puta zbog jakog bronhitisa a tri puta je bronhitis prešao u upalu pluća! Bila sam užasnuta i uvjerena da je to kraj. A sada je veliki zloćesti momčić. Trenutno opet imam bebača od 8 mj. i on ima bronhitis i to škripi već 3 mjeseca bez prestanka. Popio je dvije ture amoxila , jedan zinat i jedan sumamed. Nije mu bilo bolje. Jedino su mu pomagale inhalacije ventolinom. Sada sam odlučila da ga više neću voditi, već 10-ak dana je bez antibiotika i bolje mu je. Nastojim da spava u hladnijoj prostoriji i da je zrak vlažan. Imam i dvije djevojčice koje su također imale bronhitis ali u blažem obliku nego dečki. Znala sam noćima sjediti kraj njih i gledati kako dišu jer sam se bojala da će se ugušiti.
Savjetujem svima čija djeca imaju bronhitis da kupe ili posude inhalator - meni je on najviše pomogao!