Ne znam pitam li na pravom mjestu, ali eto pitam . Da li je netko koristio ovu zgodnu navlaku za stolicu i kako mu se svidjela?
Printable View
Ne znam pitam li na pravom mjestu, ali eto pitam . Da li je netko koristio ovu zgodnu navlaku za stolicu i kako mu se svidjela?
Hvala ti, to sam vidjela. Mislila sam da čujem nekoga tko to već koristi
Pa Petar Pan je napisala
Citiraj:
meni se jako dopalo. ne zauzima ni milimetar prostora i mogu je vuć svuda sa sobom..kak je mali, na stolicu podmentnem onaj tvrdi jastuk , malo deblji za stolice i na to nakačim sack n seat..i jede za stolom sa svima nama
Potpisujem ovaj moj je jos postavljen nekom spuzvicom ispod glave i ledja.Stalno mi je u torbi a u kom .sMT je super i mozes ici svugdje.Citiraj:
Winnie The Pooh prvotno napisa
Ja ga takodje imami bas nam je jako praktican.
Baš sam juče mislila postaviti pitanje o sack'n'seat-u jer mi je djelovao kao vrlo praktično pomagalo. Hvala za informacije :*
Mi doma imamo stolice sa jako visokim naslonima, je l se moze svejedno montirati? I kako se montira uopce?
Sasvim zgodno pomagalo, mi smo ga koristili na moru.
ALI... počeli smo sa 10,5 mjeseci i već za mjesec dana je skužila da se može ustati i stajati na stolici kako god čvrsto ja stegnula pojas :(
Mi ga imamo, ali nikad nije ušao u upotrebu. :(
Mislila sam da će joj se svidjeti više od "klasične" hranilice, jer je bila naviknuta na maramu i sling.
A zasto joj se nije svidjelo? Imas ideju? Je li moguce da joj se vise svidja klasicna sjedalica? Pitam jer je i mene strah da ne kupim pa da stoji u ormaru :/
Zato što je u ovom bila "svezana" za stolac. A ona ne može biti mirna ni sekunde (općenito) :mrgreen:
A jel netko to probao sašiti?
I mene ovo interesuje ;)Citiraj:
spock prvotno napisa
Ja,ali stavljam ju samo kada smo vani u birtiji.Stavim njenu stolicu ispred sebe,jer je malo živahnije dijete,ali to traje možda 20' i moram ju vaditi van.Dosadi joj.
[/b]Engls, imaš kakav link po kome si radila ili kakve upute, tvoje savjete i slike? I meni bi to baš bilo super, ljetos mi je u bircu na autoputu napravio pravi dar-mar :mrgreen:
Šta uradih! :oops: [/b]
Ne,ali...Posudila sam klokanicu i po njoj napravila donji dio koji ide pod guzu i na trbuh.Dio koji ide oko i na stolicu sam premjerila svoju kuhinjsku,te sam napravila duže remene kojima mogu omotati ss ukoliko sjedalica u birtiji ne odgovara.Ako odgovara tada samo nataknem na stolicu i E. zavežem oko struka,ali i oko ramena.Obzirom da nema niti trenutak mira,a i za moj mir našila sam i to.
Što sve nećemo napraviti samo da možemo u miru popiti kavu. :lol:
20 minuta?????Citiraj:
Engls prvotno napisa
Meni je to SF. 10 minuta najviše, ako ima nekaj za žvakati (kiflu).
U "našoj" birtiji se zna red.
1.Igračke,
2.Hrana,
3.Konobar Marko1/MArko2,
4.Zvečka oko koje je zavezana mala pertlica(žniranac).
Nakon toga mama...
pa, evo i luka je iznimno nemiran, ali sack and seat nekako podnosi. jest da se pokušava izvuć iz njega, visit sa strane stolca, ali mu još nije uspjelo...nisam ga koristila u birtiji,ali sam primjetila da mu se više sviđa činjenica što i on sjedi za obiteljskim stolom u vrijeme ručka, jer je u hranilici nekako kao zasebna cjelina :mrgreen:
evo, sad ima 13 mjeseci i sitno i još uvijek smo jako, jako zadovoljni i ne bi je mjenjali ni za što...