kako ograditi peć na drva?
kako ograditi peć, da se dijete ne opeće a da mi možemo naložit vatru?
kako vi rješavate taj problem :?
ona nju ne želi dirat, međutim jedamput je, iako sam ja bila tik do nje, malo se spotaknula i mrvicu se opekla, a to nikako više ne želim doživit :cry:
Re: kako ograditi peć na drva?
Citiraj:
zrinka19 prvotno napisa
kako ograditi peć, da se dijete ne opeće a da mi možemo naložit vatru?
kako vi rješavate taj problem :?
ona nju ne želi dirat, međutim jedamput je, iako sam ja bila tik do nje, malo se spotaknula i mrvicu se opekla, a to nikako više ne želim doživit :cry:
nikako. imam troje djece, mali stan, pec se nalazi na sredini prostorije od 20 kvadrata, na 40ak cm od stepenica u hodniku u kojem su vrata za djecju sobu i kupatilo. odmah do peci je i stednjak i dalje kuhinja. djeca tuda cesto trce, igraju se, a prolazi se neizbjezno non-stop. nemoguce ju je zaobici...
od nezgoda u posljednjih 5ipol godina koliko je imamo (dakle 5 zima) - ida ju je takla dvaput (blage opekline na prstima), noa jednom (opeklina na dlanu), leo jednom okrznuo (bez opeklina).
inace se ida jos dvaput gadno oprzila ali ne na pec vec jednom na poklopac svijece na groblju i jednom u restoranu na grijac hrane. to je bilo gadnije nego diranje peci...
na pec su se naucili od rodjenja (osim ide ;), iako je i ona imala pec na drva od rodjenja ali je bila smjestena u kutu prostorije i nije bila na ovako prometnom mjestu), naucili su se i svi koji nam dodju u goste, nikad je nismo ekstra cuvali ni ogradjivali... nikad nam se nitko od gostiju nije oprzio.