zna li tko oko kolko se klokanicama kreću cijene
Printable View
zna li tko oko kolko se klokanicama kreću cijene
ja sam svoju activ kupila prosle godine u kiki za 700kn dok je ona obicna bila 600 kn
Kika cca. 450-750 kn
nema
obustavili im dostavu
Stvarno nemaju, bila ja danas i taman su skidali i one izlozbene primjerke jer su rekli da im vise nece dostavljat jer nismo u EU!!!!! :evil: Mislim stvarno.....
Inace, mislim da sam vidjela da ih ima Jacadi al je cijena tada bila 1200kn!!!!! tak da ti je najbolje otici do Brezica i jos dobiti povrat poreza.....
a meni prodavaćica dala broj telefona i rekla da nazovem za tjedan dana
A cuj, skinuli su danas dvije ili tri sa lutke tj. one izlozene primjerke, mozda ti mogu te prodati...naravno sa popustom :mrgreen: probaj sutra nazvat!
nama više ne treba bjornica pa ako je netko zainteresiran....tamno plava je, kupljena isto na forumskoj burzi
bjornica nije do koljena marami, ni jedna od tih klokanica se nemre mjerit sa maramom
u klokanicama dijete sjedi i pritisce im spolne organe, ledja su im jos preslaba za takvo nosenje, a kad dovoljno ojacaju za takvo nosenje prerastu klokanicu
marama jos ima prednost da vas ne bole ledja, i kad beba zaspi moguce je skinuti bebu skup sa maramom i iskrcati na krevet na dalje spavanje sto je sa klokanicama nemoguce
Sa baby bjorn nosiljkom moguce je skinuti dijete zajedno sa jednim dijelom nosiljke kada zaspi i samo se polozi u krevetic.....
Da klokanica nije ni do koljena marami to se slazem ali tek odnedavno kada sam se u biti uvjerila u to i sama....do tada to nisam vjerovala i cinilo mi se jako nespretno to vezanje i slaganje no stvarno nije ako ti pokazu pravi ljudi :love:
Od jucer smo i mi ponosno maramasi iako nam je klokanica i dalje u pripravnosti!
A koliko su TATE zadovoljni Bjornicom?
Ja mislim za sebe sling/pouch, za tatu BB...
Imam BB Active, nova novcata, samo što smo je iz kutije izvadili. Mislio MM nositi pa ne stigne. A ja sam slingerica. :mrgreen:
A je li probao?
Nikad.
Moj oduševljen.....imamo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159388Citiraj:
Maya_78 prvotno napisa
meni je bolji sling, brže ju stavim i stegnem samo jedan remen :)
MM je oduševljen klokanicom Baby Bjorn Air, u tome se puno manje znojila nego u marami, ali nismo je u tome puno nosili zbog distonog - izvijanje, tako nam je preporučio fizijatar, tj. da bude što više na podu. Ono što sam čula od svoje pedijatrice je da te klokanice nisu preporučljive za dečke (mislim, ne konkretno Baby Bjorn, nego općenito), zbog pritiska na testise, onda je isto naša Baby Bjornica bila osumnjičena da je izazvala kompresiju kod naše curice jer joj se pojavilo nešto što je ličilo na ispucane kapilarice, pa je imala sumnju na neku reum. bolest, ili kožnu (navjerojatnija opcija), ali je ostala sumnja da je ipak to bila možda i kompresija zbog Bjornice pa je od tada nismo u nju stavili. Guštali smo (mi) s Bjornicom jer smo mogli ići po neravnim stazicama di je s kolicima nedostupno na naše pješačke ture, možda se opet ohrabrimo. MM-u je jedino falilo nešto baš oko lumbalnog dijela da se sveže i drži, Bjornica ima samo križ na lopaticama, tako da je njemu marama malo bila zgodnija zbog leđa, ali kad se uzme u obzir koma znojenje (MM se ekstremno znoji) ipak nam je bila ljeti puno bolja klokanica jer je lakše bilo umetnut nešto nepromočivo između njega i bebe.
E, i mislim da sam ih vidjela zadnji put u Kiki, plavu i bijelu.
Ima ih u Kiki, svakakvih. Ja kupila prije dva dana. Cijene i do 970 kn. Super zadovoljna.
Da li netko zna koliko sada košta Babybjorn Air u Kiki?