imate kakve ideje kaj da napravim za rođendan ima malih i velikih.
Prošle godine sam punila palačinke i zapekla
predprošle sam radila pizzu ali zamotanu u lisnatom(joj to je njam a ja na UN )
Printable View
imate kakve ideje kaj da napravim za rođendan ima malih i velikih.
Prošle godine sam punila palačinke i zapekla
predprošle sam radila pizzu ali zamotanu u lisnatom(joj to je njam a ja na UN )
Joj to i mene muči, ovih dana.
Ja sad po prvi put u životu pripremam dječji rođendan, slatkica puni godinu dana uskoro, a ideja nemam nikakvih.
Ljudi će biti puno, velikih i malih.
Zadnji put sam bila na dj.rođendanu u 12 mjesecu, kod kumova.
Oni su pripremili narezak ( onaj kvalitetniji pršut, paški sir.... ) salatu od tune, i francusku salatu. 3 vrste kolačića + torta. Djeca su imala smiješne senviče na francuzu.
Ja bi nešto maštovitije, ali šta ?
+ kako ste smjestile sve ljude, nas bi za sad trebalo biti 14 odraslih i 13 malih ( ti su svi pod must ). Dnevni boravak mi je 25 kvadrata.
Da li napraviti feštu u dvije ture ? A kad onda rezati tortu ? Problem je i što djeca nemogu doći sama, jer su većina maleni, uf....uf.....
Zašto nam se nitko ne javlja ?Cure, dajte ideje za rođendanski meni, PLEASE!
:heart:
kaj se tiće smještaja ljudi,i moj boravak je oko 25 kvadrata,pa otvorim vrata na kuhinju,neznam kakav ti je raspored,malo razmjestim namještaj da ima više mjesta.Citiraj:
nevera prvotno napisa
veliki sjede za stolom a malima namjestim manji stolić,a gle tak su mame stalno na nogama i nadgledaju djecu, prošli rođendan sam ih morala nateravati da sjednu,pa smo stražarile na smjenu :mrgreen:
e sjetila sam se da sam radila i mini hrenovke u tjestu
mi feštamo u dvije ture: jedanput s obitelji, drugi put s prijateljima i djecom, ne toliko zbog prostora i broja ljudi, nego ja mrzim miješati rodbinu s ekipom (tako smo i vjenčanje slavili u dva puta).
tortu imamo oba puta, oba puta se puše u svjećice, pjeva happy birthday i sve ostalo. to je baš super :D
jelovnik? to je dan kad i ja želim uživati :mrgreen: pa obiteljski rođendan organiziramo kod jedne od baka (mi samo donesemo tortu, i to iz slastičarnice), a za prijatelje pripremimo nešto tipa pršut, sir, masline, a kolači i torta opet iz slastičarnice.
ali, naglašavam, kolači i torta se naručuju iz vrhunskih slastičarnica (npr. Torte i to, Piece of Cake, Ivica i Marica), tako da su uistinu genijalni.
Hvala tinki na linkovima.
Kako si ih samo iskopala, vjeruj mi trudila sam se, a ništa....
Uglavnom našla sam neku ideju, ono sa francuzom punjenim sa.... neznam ni autora....
A odlucila sam poslušati Lutonjicu, i izorganizirati dvije fešte.
E ovako moja mama zove roditelje MM na rucak ( to je ono dva puta godišnje, pa kao slučajno baš dan prije rođendana ). Oni pojedu, a onda pozvonimo ja i MM i malena i nosimo tortu, i fotić, i CD sa " happy birthday to you....).
I na sveopću radost završimo sa rodbinom, a sljedeći dan fešta samo za nas malene, mame i tate.....yessss.
Neka mi mama poživi, još 100 godina, uvijek me spasi nemogućih situacija.