Re: zašto ne želi spavati?
Citiraj:
mellyna prvotno napisa
mome malenome je tek tjedan dana, podojim ga i zaspe mi na rukama, ali čim ga stavim u krevetić on počinje plakati neutješno, uzmem ga opet, on se smiri ali čim dođe u krevet opet sve ispočetka..... :?
ima i grčeve i onda kužim da ne može spavati, ali i kad ga ne boli on se samo vrti i nikako da zaspe
malo ga uzme san, ali ga neki nemir budi i ne da mu mira....
pomozite!
draga mellyna,
baš sam zbog istog problema kliknila na ovu temu, i grčići ali i kila. da, može biti da želi osjetiti toplinu i sigurnost ali evo kako sam ja riješila svoj problem pa on više nema tu potrebu: kad ga presvučen i nahranim i kad rutne, spustim ga u kolica i ljuljuškam. nema druge, ne mogu ga po cijeli dan držati. nakon tri tjedna toga sam bila luda i stvarno sam pucala po šavovima, sulude misli su mi padale ne pamet...sad je što se tiče toga dobro ALI sad imam novi problem! je li za njega dobro da ne spava u svom krevetiću nego u kolicima. kolica su inače gracova i spustila sam ih u ležeći položaj naravno ali svejedno mi to nije drago. sve se nadam da će ga proći to.inače je star mjesec i pol dana. žene pomagajte
Re: zašto ne želi spavati?
Citiraj:
mellyna prvotno napisa
mome malenome je tek tjedan dana, podojim ga i zaspe mi na rukama, ali čim ga stavim u krevetić on počinje plakati neutješno, uzmem ga opet, on se smiri ali čim dođe u krevet opet sve ispočetka..... :?
ima i grčeve i onda kužim da ne može spavati, ali i kad ga ne boli on se samo vrti i nikako da zaspe
malo ga uzme san, ali ga neki nemir budi i ne da mu mira....
pomozite!
pa mi ljudi smo sisavci i prirodno je kod sisavaca da se mama ne odvaja od bebe. druga je stvar sto je kulturoloski (tj potrosacki) nametnuto da moramo kupit krevetic u koj cemo istresti bebicu a zapravo je neprirodno (tak vele antropolozi)
uzmi maramu i preporodit ces se, beba spava a ti imas slobodne ruke i pokretna si.