Vidjela sam u ducanu autosjedalicu Brevi od 9 do 18 kg. Ne mogu naci nikakve njezine testove. Je li netko zna nesto o njoj?
Printable View
Vidjela sam u ducanu autosjedalicu Brevi od 9 do 18 kg. Ne mogu naci nikakve njezine testove. Je li netko zna nesto o njoj?
model grand prix jako se tesko montira. ona crvena kopca sa strane koja bi trebala fiksirati pojas automobila - jako se cesto ne moze dobro zatvoriti pa ostane poluotvorena i kao takva ne moze drzati pojas, pa se sjedalica ili "razlabavi" ili ne moze nikako ni montirati cvrsto...
ovo pisem iz vlastitog iskustva, mi smo je imali i ne bi je nikad ponovn kupili. a do sad sam susrela preko nekoliko takvih sjedalica (ili vlasnika takvih sjedalica) i nitko nije uspio fiksirati je.
I j imala GrandPrix isti problem.
Ipak Grand-Prix je kombinirana 0-18 kg, ne znam kakva je ova 9-18.
ja sam je imala i na pregledu autosjedalica su mi ju uspjeli montirat. ipak nisam bila s njom bas zadovoljna. uvijek me bilo malo strah zbog te kopce a i dosta se tesko natezu remencici.tvrdo je.
Imamo ju i stvarno je grozna za namjestit.
Inace je malom superudobna, a s namjestanjem remencica nemamo bas problema. Nas vise muci namjestanje u autu, ja sam vec luuuuda od svega toga, ispremjestala sam je po cijelom zadnjem sicu, izokretala i naguravala, stiskala isl ali nije mi sigurna i mislim da cemo kupit neku novu. :roll:
Hvala cure! Onda necu je vise ni gledat. Dovoljno sam nervozna sama po sebi da ne treba mi da se jos nerviram zbog autosjedalice 8)