Ne prestaje jesti - menu 1,5 godišnjaka
Uvijek je dobro jeo. I kao isključivo dojena (na zahtjev) beba i od samog početka dohrane. Sad je "veliki" i sve jede sam. Ne bih rekla da mu nikad nije dosta, jer vrlo jasno odmakne tanjur s hranom, ali nakon kratkog vremena dolazi pred svoju stolicu- što znači da treba papati.
Ako se negdje nađemo gdje ugleda nešti jestivo (npr. keks) odmah to i traži. Dobar mu je i kruh, ali ako se pojavi keks, ostavlja kruh. Jutros se probudio u 5.20 izričito tražeći kuhinju i muffinse koje sam sinoć pekla (kako li se samo toga sjetio u rano jutro). Pojede dnevno i preko pola litre jogurta (napravljenog od punomasnog mlijeka), uz to pije i mlijeko (ponekad i pola litre), pojede bananu, 1-2 jabuke, kruha. Da ne spominjem objed (npr. juha, meso/riba, povrće- sve obilato) i večeru (npr. blitva/špinat s krumpirima).
Zabrinuta sam. Nije baš pretjerano debeo (količina energije razmjerna je količini unosa), ali bojim se da će postati. Želudac mu se nikad ne odmara. Ako se proširi??
Što/koliko vaša djeca jedu? Mislim ona koja vole jesti (ne ona koja ne jedu gotovo ništa kakva sam i sama bila). :?