zanima me koliko je zgodno/ne zgodno svaki put uvezivati ovu sjedalicu (s bebom u njoj) u auto, obzirom da bi ju koristila i na kolicima i u autu za početak dok je beba mala...
Printable View
zanima me koliko je zgodno/ne zgodno svaki put uvezivati ovu sjedalicu (s bebom u njoj) u auto, obzirom da bi ju koristila i na kolicima i u autu za početak dok je beba mala...
meni to nije bio nikakav problem 8)
a onaj pojas što ide preko nogu, je li problem uvući bebu u sjedalicu zbog toga ili je bolje (kao što će vjerujem uglavnom i biti)da je beba već u sjedalici, pa da onda uvežem i fikriram?Nisam baš sigurna da je lako ispravno mintirati sjedalicu kad je beba u njoj... :/ Ili samo treba prakse?
ako sjedalica nije na bazi, ja ti ne bih savjetovala to stalno uvlačenje i izvlačenje.
najbolje je da se sjedalica ispravno montira i ostane u autu, a da se beba vozi u kolicima.
na našim pregledima, dvoje savjetnika montira jednu AS i treba dosta snage kako bi se to optimalno napravilo. a pogotovo uz bebu u sjedalici :/
ako sjedalica ima bazu, onda samo klik-klik... (iako AS nisu zamišljene da se beba u njima šeta gradom) ;)
hvala apricot (sjećam se tog dijela da dvije namještaju sjedalicu, pa sam zato skeptična :) ) :*