-
te male okice...
Drage forumašice, imam potrebu našto podijeliti s vama...
Mm i ja trenutno prolazimo kroz teži, nazovimo ga kompliciraniji period, u životu, baš smo bombardirani sa svih strana. To me dovelo do toga da sam tupa, ne smijem se baš kao prije, povlačim se u sebe, čekam da to sve prođe pa da oped "bude dobro". Sreća je što se mm i ja volimo, razumijemo i jedan drugome smo podrška. Sigurno se pitate gdje je u svemu tome dijete? O tome, tj. o njemu sam i htjela pisati. Po prirodi sam inače impulzivna i glasna osoba, i sama sam se sebi danas začudila kako sam svih ovih dana smirenija, nego što bi inače bila, i sve to zahvaljujuči našem prekrasnom zlatu. Vjerojatno je osjetio da je mami teško (čudno zvuči, ali...), pa se ponaša neuobičajeno. I inače je nježan i smiren, pažljiv, ali ovih dana doživljavam ga drugačije. Ujutro me budi pusom, mazi se, gleda me okicama i kao da mi kaže "mama volim te", smješka mi se, često mi leti u zagrljaj. Sunce mamino! Te male okice, čovjek se rastopi kada ga pogleda! U tim trenucima sam svjesna koliko ti svi problemi zapravo i nisu tako teški, sve ćemo mi to riješiti, samo da nam je on zdrav i sretan. Nema tog materijalnog koje mi to može zamijeniti. I zato ću biti još smirenija i pozitivnija, nadati se riješenju svega negativnog i zahvalit ću Bogu što možda nemam ono nešto, za čim vječito jurimo, ali imam nešto najvrijednije na svijetu, a to je prekrasan sin. I on će mi biti vječna motivacija. Danas smo se puno smijali, igrali i veselili i sutra ćmo ponovno i pokazat ćemo životu da smo zajedno jači od svega negativnog!
-
Bravo Hannah! Ja imam sličnu metodu razmišljanja što mi ne da da padnem, da budem tužna... to je ono što me drži :heart:
Samo tako nastavi i ne daj da te obuzmu crne misli, jer uvijek će biti poteškoća, materijalnih, ovakvih, onakvih... djeca su ono što mi daje snage za dalje, ništa drugo mi nije vrijedno :heart:
-
Pored razno raznih poteškoća s kojima se susrećem svakodnevno dica su jedina stvar koja me drže pri zdravoj pameti.
Samo moram leći pored njih, pomirisati ih i svit je odma lipši.
Srećom :heart:
-
A sta reci nego potpisujem vas sve tri :love: