Piju vodu direktno iz pipe!
Zgrozila sam se neki dan kad sam došla po lavića. Igrao se vani, totalno uznojen, i kad sam došla uletio u vrtić i ravno u kupaonu. Onako vruć, direktno u kupaonu i napio se vode onak iz pipe, direktno. Kosa mi se digla na glavi, em je vruć, em tu pipu vjerojatno svi kolektivno ližu.
Čula sam za to već ranije, ali mislila sam da je ipak pod kontrolom tj. da tete vode računa o tome. Ma vraga, nemaju pojma, odnosno ne da im se s time zezati.
Zato lavić u zadnjih mjesec i pol već treći put ima upaljeno grlo, a tak nam nije bilo ni po zimi.
Znate li da li kod vas u vrtićim klinci to rade ?
Meni je to totalno nehigijenski i užaaas za zdravlja-onako vruć naždrokati se vode iz pipe.
Re: Piju vodu direktno iz pipe!
Citiraj:
tileo02 prvotno napisa
Meni je to totalno nehigijenski i užaaas za zdravlja-onako vruć naždrokati se vode iz pipe.
Sjetila si me na moje djetinstvo - meni nikad nije bilo ništa... :lol:
A što se tiče međusobnog lizanja svega i svačega u vrtiću, ne znam koliko tu ima pomoći. Kad vidim one s zelenim šmrkljima koje obrišu s rukom, pa onda s tim ručicama diraju sve ostalo po vrtiću - ne vidim neku veliku razliku između pipe i tog ostalog. Ali to je vrtić - ja sam se pomirila s tim.
Citiraj:
tileo02 prvotno napisa
Ma vraga, nemaju pojma, odnosno ne da im se s time zezati.
katastrofa izjava. puna povjerenja. odlična suradnja.
Citiraj:
mamuška prvotno napisa
Citiraj:
tileo02 prvotno napisa
Ma vraga, nemaju pojma, odnosno ne da im se s time zezati.
katastrofa izjava. puna povjerenja. odlična suradnja.
:lol:
Ma ne,to ti je dio plana "Tete namjerno" ;)