Da li je netko koristio CELL GEL od ESI? Može se vidjeti i apoteci i DM-u...roza kutija.... i imaju i tablete isto...
Da li je netko se rješio/umanjio celulit i kako?
Printable View
Da li je netko koristio CELL GEL od ESI? Može se vidjeti i apoteci i DM-u...roza kutija.... i imaju i tablete isto...
Da li je netko se rješio/umanjio celulit i kako?
Draga Maslačkica,
i ja tražim lijek, ali mislim da ga nema. Ja ti imam stvarno vidljiv celulit i iz aviona i mažem se svime i svačime. Dosad mi je najbolje djelovao od Galenica Elancyl, a sad sam kupila od Lieraca Morpho slim gel. Užasno je skup, ali ako je po reklami, obećava. Navodno je za trvrdokoran celulit, ima visoku konentraciju kofeina koji pomaže u razbijanju.Treba masirati dva puta dnevno barem mjesec dana. Ja sad mažem neka tri tjedna i osjetim da mi je koža mekša na dodir, ali nema promjene u reljefu.
Inače, ja nemam puno špeka i nisam nikad bila debela. Ostao mi je samo trbuščić od poroda, ali mi je zato pozadina u celulitu. Nisu mi niti razne dijete pomagale. Dapače, kad sam mršavila, još se više vidio.
E, da, donekle su mi pomogle i anticelulitne masaže i zamatanja u celofan u kozmetičkom salonu, ali sam imala podljeve na nogama od pritiska još nekih mjesec dana pa sam rekla nisad više.
Sad se trackam s Lieracom i očekujem čuda... :)
Kod strucne masaze se ovo ne dogadja, ne smije biti ni podljeva ni masnica. Potrazi nekog strucnijeg.Citiraj:
ali sam imala podljeve na nogama od pritiska još nekih mjesec dana
da li vam je poznato, da li i mi koje doijimo, mozemo upotrebljavati anticelulitne kreme? cini mi se da sam cula da ne bi smjele! :?
Ne bi smjele.
može se znati zašto? je li neki sastojak u pitanju (jer ima 100 vrsta tih krema) ili način na koji djeluju? (znatiželjna, s puuuno celulita)Citiraj:
NatasaM... prvotno napisa
U pitanju je nacin na koji djeluju, naime, otapaju masnocu. A u toj masnoci je vecina otrova koje smo progutali u zivotu, a ona ulazi u mlijeko. Zato bi dojilje trebale zaobici ostre dijete kod kojih se puno gubi, kao i ovakve tretmane koji poticu otapanje masnoca.
Malo se strpite.
THNX ;)
Je li ovo znači da onda te kreme zaista nešto rade? Mislim, to bi mi bila dobra vijest. Jer, em sam lijena za mazuckanje, em nisam sigurna da mazuckanje ima smisla. A imam celulita više nego što mi treba.Citiraj:
marta prvotno napisa
Ja sam prošle godine koristila od Avona i stvarno je dobra krema. Salo se doslovce istopilo.
A kako stoje trudnice i te kremice? Jel isto zabranjeno?
ja sam sad kupila Elancyl i taman trošim po crticama, a ima je za 14 dana, eto koliko imam viška,a predložila mi ju je moja kuma koja je zadovoljna njome, i ima ju mjesec, dana, ali moje noge upola deblje... samo se dolje pravi celulit, a gore sam ko štapić, ne nosim suknje kakak mi bed (ali to je moja iskompleksiranost :oops: )
javim vam jel ima kakvog učinka, platila ju 200kn :/
Sad gledam neku reklamu od Garniera...jel netko probao taj roll-on za celulit?
ja baš ne vidim nekog učinka.... a vjerojatno bi ga bilo da još uz to sve i vježbam na orbitreku pa bih manje morala brisati prašinu s njega.
Ja imam onu iz avona nevidim nista pomaka.. al mislim ni nemogu kad nanesem svaki drugi dan a ne 2 x dnevno kako bi trbalo .. :/
Ja sam odlucila da cu kod kozmeticarke moja mama je isla prije 2 tj. i nakon jednog tretmana 3 cm manje :D
zelimo bebu netreba nama roll-on vec roll off s mekicem :mrgreen: