2-godisnjak, kako se igrati?
Moj 2 godisnjak je povucen i voli "mirne" igre. Istina je da i nemamo bas njegovih vrsnjaka za igru, mozda je i to razlog, a ja i MM vise nemamo ideje kako se zabaviti. Imate li kakav prijedlog? Crtanje i listanje slikovnica nam je pomalo dosadilo...Kad se i nadje u drustvu druge djecice, najcesce se izolira i igra sam....
Re: 2-godisnjak, kako se igrati?
Citiraj:
BP prvotno napisa
Moj 2 godisnjak je povucen i voli "mirne" igre. Istina je da i nemamo bas njegovih vrsnjaka za igru, mozda je i to razlog, a ja i MM vise nemamo ideje kako se zabaviti. Imate li kakav prijedlog? Crtanje i listanje slikovnica nam je pomalo dosadilo...Kad se i nadje u drustvu druge djecice, najcesce se izolira i igra sam....
I moj skoro-pa-3-godišnjak voli "mirne" igre, a volio ih je i kao "čisti" 2-godišnjak, i najvažnija igračka su nam već godinu dana, naizmjence, drvena željeznica (pruga, vlakići) i puzzle različitih težina (od najlakših pa do onih malo težih, postupno ih je svladavao).
Kako raste, tako si i sam smišlja zabavu po svom ukusu, trenutno je glavni hit mali kalkulator s kojim se u stanju dugo igrati da mu ne dosadi.