proljev bez drugih simptoma
G. zadnjih deset dana ima česte kakice, bolje rečeno proljev.Kaka 5-6 puta dnevno i stolice su smrdljive i zelene boje.Prije tjedan dana smo bili na sistematskom i trebala se cijepiti, ali je pedijatrica odgodila i rekla da ako nastavi sa proljevom da se javimo u ponedjeljak.Otišli u utorak jer je i dalje ista situacija i ona rekla da joj dajem Prolife i ruski čaj sa rehidracijskom otopinom.ALI! Jučer sam joj dala tu kombinaciju i šta se desilo.Manje je sisala, a navečer ludilo :shock: .Nema spavanja, navijena sto na sat,vrti se, okreče, smije se, pa plače jer je naravno pospana.cijeli dan je odspavala dva sata, a to je za nju malo.Mislila sam ajde loš dan, ali danas ista ili bolje rečeno još gora situacija od jela do spavanja.Jučer smo odnijeli kakicu na analizu, ali će nalaz biti gotov tek u ponedjeljak :evil: .Napominjem da drugih simptoma nema, dobre je volje, ponaša se kao i obično.Kad su počele te stolice ukinula sam skroz dohranu, mada i nije baš nešto jela, probala mrkvu, jabuku, palentu, krušku i rižu, počeli sa šest mjeseci.Kad je počeo proljev nije jela ništa novo.Najviše sam ljuta na doktoricu, a i na samu sebe zbog tog čaja sa rehidracijskom, jer zbog njega manje sisa i ponaša se tako, neznam da li ima šećera u toj otopini pa se ponaša kao da je popila Red Bul, a ne čini mi se da izgleda dehidrirano da joj to treba.I šta sad, da li je normalno kada se započne sa dohranom da neke bebe kakaju češće, a neke rijeđe ili da mijenjam pedijatricu.Je znam, post je dugačak ali.... :?