tko je odustao od korištenja platnenih?
Evo ja kupila 24 komada platnenih, 5 zaštitnih gaća, 15 uložaka i ponosno pokazujem svima svoju šarenu kolekciju, ali baš i ne dobivam podršku. Uglavnom je komentar: "ma to će te držati 2 tjedna a onda ćeš se vratiti na pampersice", "uh da samo znaš koliko posla ima oko toga, pampersice su pravi blagoslov" - kažu starije gospođe, koje su prije koristile tetra pelene za povijanja
I zato sad pitam, malo poljuljanog samopouzdanja: je li tko počeo s platnenima pa odustao? Što su bili razlozi? I koliko ima takvih slučajeva?
Re: tko je odustao od korištenja platnenih?
Ja sam odustala u samom početku. Razlog-imala sam krive pelene, neodgovarajuće za novorođenče. Mislim da ima ljudi koji odustanu jer -muž protestira, beba dobije osip, ne sviđa im se činjenica da guza izgleda bombastično itd.
Ali sve to skupa mogu biti i nebitne stvari ako u platnene ideš sa sviješću da činiš dobro za dijete. Platnene znače "ne" kemikalijama na guzi u prvih 2- 3 godine života.
Re: tko je odustao od korištenja platnenih?
Citiraj:
Roza prvotno napisa
Evo ja kupila 24 komada platnenih, 5 zaštitnih gaća, 15 uložaka i ponosno pokazujem svima svoju šarenu kolekciju, ali baš i ne dobivam podršku. Uglavnom je komentar: "ma to će te držati 2 tjedna a onda ćeš se vratiti na pampersice", "uh da samo znaš koliko posla ima oko toga, pampersice su pravi blagoslov" - kažu starije gospođe, koje su prije koristile tetra pelene za povijanja
I zato sad pitam, malo poljuljanog samopouzdanja: je li tko počeo s platnenima pa odustao? Što su bili razlozi? I koliko ima takvih slučajeva?
Za sada, a imamo 8 mjeseci, stvarno nije uopće problem!
Ustvari,samo jedan još uvijek imamo :oops: - u željnom smo iščekivanju Mother-ease covera.Zašto?
Nama se pokazao najbolji za noć! :) :) :)