Kad pričate o seobi i tako tome...mm i je trenutno živimo u kući koju su još njegovi započeli,pa smo si mi uredili prvi kat ali nam je "malo" jako prevelika za nas troje,tj. za jednu obitelj.Od Karlovca smo udaljeni 10 km a od Duge Rese 6 km,priroda,blizu nam je potok i šumica i Korana i Mrežnica,stvarno nam je lijepo.
Ali ne bi mi bili mi da nismo počeli tražit zemlju negdje bliže Karlovca,još od kad se Grga rodio.I našli smo i izgleda da ćemo kupit i gradit kućicu.E,sad se ja pitam jel ćemo to mi moći a opet bi rado da i mi sagradimo sami nešto što će biti samo naše.Valjda se nismo upustili u nešto što će nam stvoriti probleme i brige,ne mislim pritom na one slatke oko gradnje i opremanja nego na prave financijske.Ili da ćemo izgubit živce prije nego dođemo do krova?!
A još i beba koju planiramo!Jedino kaj mi se čini da je dobro kaj imamo gdje živit pa novu kuću možemo gradit polako,kako budemo mogli i stigli.
Mislim,koliko smo veseli toliko nas je i strah.
Joj,kak smo mi bili oduševljeni kad je Grga rekao Grga pa smo pljeskali i vikali bravoooo sad on kad ga pitamo kako se zove kaže Grga i počne odmah vikat ooooo i bravo i digne rukice u zrak od veselja,jer valjda misli da se to tako mora svaki put!
Vodenjak,Marin je stvarno mali vražićak,bome treba to pratiti!