7 dana na moru bez ikog svog...
... ide sutra ujutro Oskar na more.. bez ikog svog... samo jos jedan klinjo iz njegovog vrtica i jos 18 nepoznate djece... program je engleske igraonice... ako ce sve bit kao sto pise u programu dan ce im biti ful ispunen... i bit ce im predivno - znam... ja sam se kao klinka fakat nauzivala na slicnim ljetovanjima
... maloprije smo zavrsili s pakiranjem i zaspao je za 3 min... tak je uzbudjen da to nije normalno... bas se veseli... nekoliko puta sam ga pitala jel kuzi da tam nece bit ni mene ni seke i kaze on - pa da, kuzim... (al sumnjam da kuzi o cemu se tu tocno radi jer jos nikada nije bio sam samcat negdje daleko od nas...)
i tak.. ide sutra ujutro.. nadam se da cu se uspjet probudit na vrijeme jer vec u 6,45 trebamo bit pred gradskim poglavarstvom...
dogovorili smo se, ak mu ne bude dobro, nek mi veli kad cemo se cuti i doci cu po njega... nije to daleko... 4-5 sati... idu u Lopar na Rabu...
aaaaaaaaaa
nemrem vjerovat.... da on ide nekam... al nije vise tak mali, ima 7,5 godina.. i manji klinci idu s vrticem na more i na skijanje...
ne znam opce kak da vam to objasnim... veselim se sto ide, a opet se bojim da ce reagirat skroz suprotno onome sto ja ocekujem, a ocekujem da ce mu biti prelijepo