KOZJE MLIJEKO I BRONHITIS
Mojem sineku je dijagnosticiran akutni bronhitis,dobio je Ventolin sirup i Fluimukan,ali stanje mu je i dalje isto,ili se barem meni tako čini.Uz to još uzimamo još i homeopatski Thymo za imunitet.Čula sam od par ljudi da je za bronhitis super kozje mlijeko,ali domaće.Da li ste čuli za to,i na koji način mu to spraviti?Puno hvala,svaka pomoć je dobro došla,jer sam već očajna od tog kašlja. :cry:
Re: KOZJE MLIJEKO I BRONHITIS
Citiraj:
thora prvotno napisa
Mojem sineku je dijagnosticiran akutni bronhitis,dobio je Ventolin sirup i Fluimukan,ali stanje mu je i dalje isto,ili se barem meni tako čini.Uz to još uzimamo još i homeopatski Thymo za imunitet.Čula sam od par ljudi da je za bronhitis super kozje mlijeko,ali domaće.Da li ste čuli za to,i na koji način mu to spraviti?Puno hvala,svaka pomoć je dobro došla,jer sam već očajna od tog kašlja. :cry:
Moj je pio 3 dana Ventolin i 7 dana fluimukan i niš bolje. Noćas (3 tjedna kašlje) povraćao od napada kašlja.
Ja vjerujem da je uzrok neka alergija na nešto što je sada aktivno. Sutra idemo po uputnisu za Srebrnjak jer ću poluditi od tog kašlja.
Čula sam da negdje u Samoboru ima za kupiti domaće kozje mlijeko, probat ću sutra doći do adrese.