Citiraj:
Haj-di-haj !
Dala sam si truda i napisala ono pismo. Ne znam samo jesam li ga uspjela poslati na pravu adresu - to je kod mene uvijek lutrija!
Sto se tice mene, koliko mogu pomoci ovako od doma to je to. S vremenom sam inace u svadji, uzduz i poprijeko!
Nase skolstvo je potpuno nepripremljeno za bilo kakve promjene - moje misljenje !
prostor nam je neadekvatan za skolu 21. st.
tek sada poneke skole imaju u ucionici TV i DVD...
racunala su u vecini slucajeva misaone imenice, a o osposobljavanju ucitelja i sprovodjenju toga programa bolje da ne govorim!
nastava se odvija u 3 smjene! to znaci da 3 r. dijele istu prostoriju (naravno da se dopunska, dodatna, SRZ, izvannastavna aktivnost - koja je u satnici obvezna, odradjuju po drugim prostorijama skole jer nema druge mogucnosti)
Sve to i jos niz gorucih problema stoji i ne mice s mrtve tocke. Kako sam ja prosvjetarsko dijete, od malena zarazeno virusom, shvacam da ce promjene doci onoga trenutka kada drustvo bude imalo mogucnosti sve to financirati .
Nisam pesimista, u svom razredu cinim sto mogu da djeca skolu dozive kao veselje i potrebu. Mozda to i nije puno, ali ja sam pocela...
Mozda kada bi i drugi slicno razmisljali ?
Pusa, ljubi svoje, cujemo se ....