-
ice tea u trudnoci....
muci me jedno pomalo smijesno pitanje, da li je istina da u trudnoci i za vrijeme trudnoce je dobro piti ledeni caj od breskve, kao potice stvaranje mlijeka?! meni nekako nema logike, al sto ja znam. Uvijek valja nekoga iskusnijeg pitati. Ja sam evo u 7 mjesecu trudnoce i dok sam bila u cekaonici od par trudnica sam to cula. :D
-
Ja sam to isto cula za pivu. Da je dobro povremeno popit koju za bolje mljeko. Ali neznam dali to vrijedi i za bezalkoholnu... Ali meni je svejedno jer mi piva uzasno smrdi otkad sam trudna.
Za ice tea stvarno nisam cula nista takvo, cak mislim da ga se nesmije previse jer je sladak.
-
mislim da ni jedno ni drugo ne podržava nikakvu znanstvenu osnovu :mrgreen:
-
ma i mislia sam si to...... to mi bas nikakve logike nije imalo
uz sve to sadrzi i dosta secer sto nije bas ok.....
-
Bezalkoholnu pivu daju zenama kad se porode a hoce da doje dijete u njemackoj po nekim bolnicama,to mi je pricala zena koja je tamo dva puta rodila,ali bezalkoholnu,kazu da djeluje.A caj,ja ga ne pijem jer od njega uvijek imam problema sa stolicom,bude cvrsta :( ,tako da ne znam.
-
Znaci ipak ima nesto u toj pivi... Navodno da je vitamin B tu presudan. A kazu i da vino treba piti za krv. Pa mi trudnice bi trebale postat alkoholicarke da bi rodile zdravu djecu i imale puno mljeka :lol:
-
Gluposti. Ni kap pive nisam popila, normalno da sam imala uvijek dovoljno mlijeka. Najbolje da se ušlagiramo odmah u trudnoći da se dijete "navikne" :roll:
Poznato je da su i čaj i piva diuretici, pomažu pri izlučivanju tjelesnih tekućina. Nema nikakve veze sa proizvodnjom mlijeka, nikakve.
-
moja kuma je radila u badelu na kontroli proizvodnje....ubrzo je u svojoj kući uvela apsolutni embargo na ice tea!
rekla je da je tu toliko kemije i nije joj jasno da se to uopće prodaje
ja ga od tad ne pijem....ni kap!
-
cure, TEKUCINA je vazna, a od nje je najbolja voda, cak ne i mlijeko, vec jednostavno voda.
a najbolja stvar za proizvodnju mlijeka je sto cesce stavljanje novorodjenceta na dojku - ne zaboravitie da proizvodnja mlijeka funkcionira po principu ponude i potraznje, sto vise i cesce dojite, vise ce se i mlijeka proizvoditi.
nas organizam je cudesan, trebamo to samo prepoznati i dati mu malo vremena da se prilagodi novonastaloj situaciji. ;)
-
momze :naklon: sve si rekla.
Mene stvarno u današnje doba čudi da ljudi još uvijek vjeruju tim pričama za pivo, a sada prvi put čujem i za ice tea. Mene je moja mama dočekala nakon poroda sa ogromnim loncem juhe (sredina 7.mj. :mrgreen: ) i brdo vode za piti.
Samo tekučina cure i to po mogučnosti voda.