Cure, totalno sam se napalila na soparnik (pogača od blitve -mmmm) pa bih to radila za ručak,al ne znam uz šta bi to išlo jer za MM nema ručka bez mesa :roll: ! Dajte ideje!
Printable View
Cure, totalno sam se napalila na soparnik (pogača od blitve -mmmm) pa bih to radila za ručak,al ne znam uz šta bi to išlo jer za MM nema ručka bez mesa :roll: ! Dajte ideje!
ribu?
šnicle :mrgreen:
meni je on dovoljan, ali ga pojedem ajme koliko :mljac: , obožavam ga. ima na mojoj tržnici jedan dida šta donosi pravi i poljica petkom ujutro, nestane u roku keks
Inaće se soparnik jede sam ..
mužu spremi nešto drugo za ručak :mrgreen:
Hvala cure,mislim da ću mužu stvarno spremiti nešto drugo za ručak (broj dostave :lol: ).
Jedino me muči kaj u receptu piše da ide mladi luk,a sada ga nigdje ne mogu naći. Jel može neka zamjena (obična kapula ili poriluk ili?) :/
Mislim da možeš izostaviti bijeli luk... u originalnom receptu ide, ali koje sam sve varijante čula, šta sve ljudi dodaju (meni nezamislive kombinacije) a uostalom kao i u ostala jela svatko ih prilagodi sebi.
Ma ne bijeli luk- muči me mladi luk (onaj sa dugačkim zelenim perima). Sada ga nigdje nema za kupiti, a ja se baš zapalila...
stavi obični crveni luk izrezan na tanke trakice.
ja tako radim u nedostatku mladog
Stavi malo vlasca. Imaš ga u teglicama za kupiti. Reže se samo zeleni dio.Citiraj:
rosa prvotno napisa
Curke, hvala! Sutra papamo soparnik! :bye:
uh, sto bih ja mogla smazat ovaj sopranik :mrgreen:
ali onaj sto se pravi na ognjistu :mrgreen: on mi je posebno mljac :mrgreen: