-
Strah me opet....
U 2 sata ujutro su mi počeli lagani trudovi nisam više zaspala, otuširala se i čekala da svane. Muž me onda odveo u 8 u bolnicu. Doktor me smistio na odjel jer nije htio da u rodilištu slušam kako cura koja je taman rađala vrišti. Babica mi je rekla "nećeš ti do sutra". Trudovi su bili sve jači, odala sam po odjelu, došao mi je muž i zezali smo se svako 3 minute evo opet truda... Oko 5 sati popodne prođe babica kraj sobe i kaže aj da te doktor pogleda. Došla tamo doktor kaže ova je gotova na stol sa njom. Na stolu mi pukli plodnu vodu i čekaj, trudovi svako 2 minute. Babica mi kaže triba se glavica spustit. Oko 7 nisam mogla više od bolova vikala sam i vrištala. Ljuti doktor je dotrčao i stao se derat ajde oćeš rodit. Slijedeći trud sam tiskla on opet na mene da šta ja mislim da moram jače tiskat onda opet trud i nakon 3 put tiskanja beba je izašla. Babica je povukla posteljicu bez da sam osjetila.
Bebu oprali i izvagali sve bilo ok. Nakon 20 minuta dolazi doktor i histerično viče "ova krvari, ja neznam odakle ova krvari, ova je sva popucala neznam odakle krvari" jednu sat vremena je on mene šivao i vikao "spusti guzicu, nemogu ovako radit".
Sve u svemu moj porod je bio brz i svakome bi poželila al to šivanje me je dokrajčilo. Meni je to bilo toliko strašno. Volim djecu i moja beba je prekrasna, htjela bi ubrzo na drugo ali me strah. Puno žena koje poznajem kažu da su porod brzo zaboravile, a ja to jednostavno nemogu zaboravit. Noći se probudim sva mokra jer mi se u snu porod vraća...
-
Tebi čestitke :love:
a doktoru :evil:
-
Cestitam :heart:
A kad procitam ovakvo izivljavanje osoblja nad zenama dodje mi da vristim. Pa ja uopce nemogu shvatiti da su jos uvjek tako primitivni. Ja bi sigurno skupila dovoljno snage i tako ga udarila nogom da zapamti dobro kad je nekom reko spusti guzicu. Manijak. :evil:
-
tebi :love2:
doktoru :evil: :evil: :evil: prestrasno!! koja je to bolnica?
-
:heart: čestitam na bebici
:love: tebi i znaj nisi jedina sa izjavom "spusti guzicu" , zbog takvih doktora ostaju traume, drži se :love2:
-
Za traumu je očito kriv užasan doktor :evil: , a ne tvoj porod. Da je bio netko drugi, sve bi bilo bolje. Tebi čestitke i da što prije zaboraviš ono ružno, samo gledaj svoju srećicu i sigurna sam da će ti odmah biti bolje :*
-
andjela, kad si rodila?
napisi pismo rodilistu i pozali se na doticnog lijecnika. pitaj ravnatelja kako ce sprijeciti da se iducim rodiljama dogodi tako nesto. imas svoja zakonom garantirana prava, koja je doticni lijecnik grubo prekrsio!
ako budemo prelazili preko ovakvih stvari, dogadjat ce se i dalje i bit ce jos puno ovakvih prica.
-
Misli na svog bebaca.
Po meni je kriv odvratan doktor
-
Cestitam na bebici,vazno je da ste vas dvoje dobro.Kazu da se sve zaboravi,ali iskreno receno i nije bas tako.Meni je prvi bio katastrofa porod,odnos lijecnika i zivcane babice bio uzasan,a ja sutila i trpila.Ipak sam odlucila na drugo,razmisljajuci da ne mora biti kao i prvi put.I drugi put je porod bio dosta tezak,ali sada su svi prema meni bili ljubazni.Skroz druga prica od prvog puta.Hocu reci da ne mora svaki porod biti isti.
A sada uzivaj sa svojojm slatkom bebicom!
-
promijeni rodilište i nadaj se boljem.... :/
:* tebi i bebi
-
Cestitke i pusa bebici :heart: :*
Sljedeci put idi u Sinj roditi,nije ti daleko kazu da je tamo super atmosfera.
A tog doktora treba prebiti ko macku.Sram ga bilo,grrrr! :evil: :evil:
-
čestitam na bebici!
ako si puno popucala, baš te mogao šivati i pod općom anestezijom, a ne da te lovi po stolu!
žalosno je koliko takvi nehumani postupci i ponašanje loše utječu na naša razmišljanja o ponovnom porodu.
žao mi je zbog tog lošeg iskustva, ali glavu gore!
uživaj u bebici i s vremenom će pogled na to malo biće ublažiti strahove.