Re: Mokrenje u krevet :-/
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
ici ce u vrtic za koji dan
možda ovo?
Ako je imao dugu ljetnu pauzu, a razgovarate i podsjećate ga na to, možda podsvjesno reagira.
Citiraj:
pepi prvotno napisa
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
ici ce u vrtic za koji dan
možda ovo?
Ako je imao dugu ljetnu pauzu, a razgovarate i podsjećate ga na to, možda podsvjesno reagira.
Mozda.. ali cijelo ljeto zna da ce ici opet u vrtic pa nije nista nova.
Citiraj:
dijanam prvotno napisa
Jednostavno sam sanjala da sam u moru
Ajme kad se sjetim svoje frustracije k'o dijete... Tocno se sjecam da bih dok spavam sanjala da sam na WC-u i popiskim se (jer sam na WC-u jelte :mrgreen: ) i onda shvatim da sam u krevetu. Fakat mi je to bilo frustrirajuce :(
Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Kako TD i ti reagirate kad se to dogodi? Je li možda, kad su bili sami, TD reagirao malo oštrije na njegovo uzastopno mokrenje?
Ne reagiramo na to za sada nikako.. ignoriramo.. Iako mi dodje u sred noci da izbacim i njega i mokre plahte na balkon :mrgreen: .
On kaze da prejako spava i da mu zato pobjegne, i da se to i drugima desava i da ce proci :)
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
On kaze da prejako spava i da mu zato pobjegne, i da se to i drugima desava i da ce proci :)
i sta bi ti vise? :P
Citiraj:
Storma prvotno napisa
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
i sta bi ti vise? :P
Pa kad to jos ne bi bili "nauceni" odgovori, shvatila bi to ozibljno :mrgreen:
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Citiraj:
dijanam prvotno napisa
Jednostavno sam sanjala da sam u moru
Ajme kad se sjetim svoje frustracije k'o dijete... Tocno se sjecam da bih dok spavam sanjala da sam na WC-u i popiskim se (jer sam na WC-u jelte :mrgreen: ) i onda shvatim da sam u krevetu. Fakat mi je to bilo frustrirajuce :(
ajme ovako isto se i meni dešavalo!!
sanjala sam točno sve, kako spavam u krevetu, budim se jer mi se piša, odlazim na wc, skidam piđamu, sjedam i piššššššš - probudim se zapišana u krevetu :shock:
koji užas
Citiraj:
Sun prvotno napisa
ajme ovako isto se i meni dešavalo!!
sanjala sam točno sve, kako spavam u krevetu, budim se jer mi se piša, odlazim na wc, skidam piđamu, sjedam i piššššššš - probudim se zapišana u krevetu :shock:
Sestro po pishanju :mrgreen: :lol:
Citiraj:
storma prvotno napisa
pa kaze da prejako spava i da zato.... (meni bi to bilo dovoljno za prvu ruku)
Ma to je on od nas cuo pa sad nudi kao odgovor. Duboko sam svjesna da on u stvari pojma nema zasto to radi i da mi nije u stanju dati odgovor.