-
Tražim dekor..
..zebrasti uzorak,crno-bijeli, a nigdje ga naći!Planiram pretapecirati sjedišta za stolice i tražila već na par mjesta.. :( ..kaže moj muž,i bolje da ne možeš realizirati svoju ludu zamisao,al ja ipak bi..!Tako,da vas molim ako imate prijedlog gdje da pogledam (u Zg),ili još bolje ako ste ga gdje vidjeli da mi javite..tnx. unaprijed! :love:
-
U Martićevoj imaš Aktiv(mislim da se tako zovu), preko puta parkića. Nisam ništa kupovala tamo, al se vidi da imaju velik izbor.
-
Pogledaj u Emporiu kraj Kaptol centra tj. najlakše ti je nazvati ih telefonom pa pitati. Takvih uzoraka uvijek ima, ali ih je malo teže pronaći, odn. pitanje je kvalitete koja bi tebi odgovarala.
Ako ne nađeš, pričekaj još malo kad bude sajam namještaja na Velesajmu, pa možda tamo nešto nađeš.
Evo linka:
http://www.emporio.hr/trgovine.php
i sretno!
-
Znam da sam vidjela u Kreativi u Maksimirskoj prošle zime, ali to je bilo davno, probaj ih nazvati da ne hodaš.
-
Hvala drage moje..samo da ga stvarno i nađem na nekom od tih mjesta.Jurim sutra lagano u potragu!
-
Nely, u ulici Svetice, na uglu sa starom Branimirovom, ima neki Dekor centar, možda i tamo ima, skokni ako ti je usput.