Re: razrednica 6tog razreda
Citiraj:
ivanaos prvotno napisa
Od kada imam malu bebu promjenio mi se pogled na mnoge stvari, pa tako i na posao, nekako drugačije gledam na učenike, javilo mi se nekakvo suosječanje, svi su oni nečija djeca, trebaju ljubav, poštovanje.... ove god ću biti razrednica 6d razredu i stvarno bi im voljela pomoči koliko je to moguče. postoji li neka literatura da netko zna? Morat ću očeti pratiti i ovaj podforum :)
..ahhhh..i ja sam u sličnoj situaciji-krenula na posao nakon stanke od godinu dana ali sada-i kao mama.
puno pozdrava od razrednice sedmog razreda.
:heart: :heart:
Re: razrednica 6tog razreda
[quote="ivanaos"]Od kada imam malu bebu promjenio mi se pogled na mnoge stvari, pa tako i na posao, nekako drugačije gledam na učenike, javilo mi se nekakvo suosječanje, svi su oni nečija djeca, trebaju ljubav, poštovanje.... quote]
Razumijem sta si htjela reci...I meni se od kada imam dijete pogled na svijet promijenio...Postala sam bolja osoba, imam vise suosjecanja, postovanja, strpljivosti, razumijevanja...Sto ne znaci da i prije nisam bila takva, ali sada ipak neke stvari bolje razumijem. Neki osjecaji su prije bili nekako kao rezultat drustvenih normi ponasanja i nauceni, a sada su postali nekako stvarniji.