Re: prepire se i odgovara
Citiraj:
jenny prvotno napisa
ne znam kak da ju naucim da ne odgovara,jer mislim da je stvarno premala i da sada tome moram stati na kraj.
Hm...ja svoju H poticem da nam odgovara i da bude sto ravnopravnija.
Mislim da sto je vise budes poticala da ti odgovara i da se izrazi rijecima, manje ce biti ugriza, udaraca, plakanja...
Doduse, moja H je dosta mirno dijete, i nema nekih vecih ekscesa, ali ako bi bila neka "ruzna" situacija, nastojala sam da sto vise o tome porazgovaramo.
Re: prepire se i odgovara
Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Citiraj:
jenny prvotno napisa
ne znam kak da ju naucim da ne odgovara,jer mislim da je stvarno premala i da sada tome moram stati na kraj.
Hm...ja svoju H poticem da nam odgovara i da bude sto ravnopravnija.
Mislim da sto je vise budes poticala da ti odgovara i da se izrazi rijecima, manje ce biti ugriza, udaraca, plakanja...
Doduse, moja H je dosta mirno dijete, i nema nekih vecih ekscesa, ali ako bi bila neka "ruzna" situacija, nastojala sam da sto vise o tome porazgovaramo.
hm..muz joj nesto zabrani a ona njemu:daj,kaj si blesav? ili daj suti i sl...pa ga gadja igrackom..
ja s njom puno razgovaram i ona je jako brbljava i inteligentna,razgovara se "ko velika",postavlja puno puno pitanja,ima puno ideja za igru..zivimo s bakom i dedom pa slobodno mogu reci da je zbilja u svacijem centru paznje,tete u vrticu je jako vole-hocu reci,stvarno ne mogu reci da je nesretno ili zanemarivano dijete.
ali u zadnje vrijeme je nemoguca..ja joj pokusavam objasniti neke stvari,ona mase glavom i cepi usi..a jos joj vise paznje poklanjam jer dolazi nova beba.