naime rodila sam carskim putem i dr. mi je zabranija bilo kakve vježbe bar 6 mjeseci, tako da mi nepreostaje ništa drugo nego kreme!!!
ima li ko da mi da savjet koja je krema naj naj ?
Printable View
naime rodila sam carskim putem i dr. mi je zabranija bilo kakve vježbe bar 6 mjeseci, tako da mi nepreostaje ništa drugo nego kreme!!!
ima li ko da mi da savjet koja je krema naj naj ?
Ako dojiš -niš' od kreme. Sori ako sam te razočarala :* :love:
nažalost ne dojim!zato i pitam :mrgreen:
imaš koji savjet iz rukava :mrgreen:
ja sam ih isprobala barem 30 u svom životu, ali jedino za elancyl mogu reći da pomaže
naravno celulit nije nestao u potpunosti, ali nakon mjesec - dva mazanja znatno se smanji ( mažem se samo prije ljeta )
moja frendica tvrdi isto
;)
koju elancyl??jel onu u staklenoj eprueti??
da, to je nasljednik onih ampulica koje su se mazale jedna ujutro, druga na većer
te ampulice su bile mrak, ali čini mi se da je ovaj u epruveti ista ili jako slična stvar
od kad nema tih ampulica, koristim taj u epruveti i isto je ok
ok fala!!! :love: :*
mislim da sam ga i ja još prije koristila. stavlja se samo jednom,zar ne?zelene boje!
da, ovaj novi se stavlja samo u jutro i zeleni je
navodno je dobar guam a ja sam obožavatelj lieraca
kakav je taj lierac??di ga ima kupiti?
http://www.lierac.com/UK/products/bo...ontouring.html
znam da ga imaju neke ljekarne
inače i collistar ima super stvari
collistar!!!jesi ga probala?kakav je??
ako uz njega radiš sve kako treba onda je super ali ako se zapustiš onda se vratiš na staro :mrgreen: od njega sam koristila crio gel(valjda se tako piše) za smanjivanje obujma i super mi je .... samo me znatiželja vodila da isprobavam dalje
hvala romina!a gdje ga mogu nabaviti???
uzela sam od roc-a gel za skidanje celulita!!200 kn!
dobro da sam tek sad vidjela da si me pitala nekaj :mrgreen:
vještičica, sorry ak ispadam bedasta ali kakve veze ima celulit sa dojenjem? :?
ja sam ga svojevremeno koristila, bio mi je dobar, u biti jedini uz lorealov anticelulitni gel (samo što je lorealov duplo jeftiniji, ima ga u Muelleru), koji mi je išta pomogao (nakon barem 2 bočice mackanja 2*na dan )Citiraj:
ana-blizanci prvotno napisa
a jedini zajednički sastojak im je - kofein :mrgreen:
baš ću vidit oće li mi šta pomoći! :mrgreen:
Čitala o tome ovdje na portalu, da se iz krema u krvotok resorbuju kojekakvi štetni sastojci, a odatle odu u mlijeko. Ne znam je li sve to 100% tačno, ali ja ne bi rizikovala. Evo tema na kojima se o tome prije raspravljalo. Pusa :*Citiraj:
Thlaspi prvotno napisa
Anticelulitne kreme - limfna drenaža i dojenje
Anticelulitne kreme i dojenje
Kozmetika za mame i dojenje
hvala vještičice...
(baš sam lijena, mogla sam i sama potražit na forumu) :oops: