Citiraj:
Imam djete od 3 godine koje konstantno ima upalu ušiju.Predhodna upala završila je sa upalom pluća jer su me doktori uvjeravali kako će mu od Klavocina proći. Prije tri tjedna opet je dobio upalu uha i završio 10 dana na Klavocinu. Kada sam došla na kontrolu sve super da bi drugi dan dobio temperaturu i opet upalu oba uha. Završili mi kod specijalista i opet 10 dana na Cedaxu.Došli mi na kontrolu i opet super-za tri dana ( danas) "iznenađenje" djete u histeričnom plaću i drži se za uho.Danas završila na hitnoj da bi ustanovili OPET upala oba uha i OPET na Cedaxu.
MOLIM one koji su imali sličnih iskustava da mi odgovore kako su se izvukli iz tog začaranog kruga.
Citiraj:
Moja djevojčica ima petnaest mjeseci i prije tri je krenula u vrtić. U posljednjih mjesec i pol dana imala je tri upale ušiju, prva bolna - Klavocin, dva tjedna nakon toga bakterija u nosu i Sumamed, četiri dana nakon Sumameda procurilo lijevo uho - ponovo Klavocin. Prije dva dana je popila posljednju dozu Klavocina i sinoć je opet počelo curiti uho. Naravno sve prati i curenje nosića, u koji stalno ulijevamo fiziološku i operil, ali nosić joj uz sve to nije zaštopan
Ja mogu sve ovo potpisati