Da li uopće mogu potražiti pomoć ovdje? U biti ne znam od kuda bih krenula, gdje je uopće početak u takvoj situaciji? :cry:
Printable View
Da li uopće mogu potražiti pomoć ovdje? U biti ne znam od kuda bih krenula, gdje je uopće početak u takvoj situaciji? :cry:
nemam pravni savjet ali eto tu sam čisto kao mala podrška :love:
:* ako imaš potrebu pisati što se dogodilo, eter je tvoj,to znaš...
Mislim kada bi napisala zbog čega me muž ostavlja ne bi mi vjerovali...
Ta jedna jedina stvar za koju se opredijelio je prevagnula. Znači na jednoj strani vage je ljubav prema meni i djeci, obožavanje, nema svađanja, dobri smo roditelji, u svemu se slažemo, naći ćemo kompromis,riješeno stambeno pitanje a na drugoj strani je to nešto što mu je bitnije od svega dobroga što mu se desilo u životu sa nama...
a joj toffifeee :(
zar nema rješenja?
Nemam nikakav pametan savjet, ali podrška je uvijek dobrodošla.
Drži se :love2:
Toliko me rastužio tvoj naslov...
Strašno mi je žao :( .
Piši ako možeš, olakšaj si dušu.
evo ti jedan veliki :love:
ne mogu vjerovat da jedna jedina stvar može srušit brak i obitelj, pogotovo kad ste dobili prinovu prije dva i po miseca.
držim vam fige da riješite probleme i da ipak na kraju tm-u prevlada ljubav prema obitelji.
Ajme sad tek vidim, pa beba se tek rodila, :cry:
:cry:
Drži se!
Drži se! :heart:
:taps: :heart:
Kad sam znala čuti za tako neke razvode pogotovo sa djecom, pomislila sam si joj jadna ona, kako će dalje, jadna djeca itd. Prava istina je da nitko od nas niti ne pomilsil da nam se to može dogoditi bilo koji dan.. Strefi te ko grom. Ma meni se to ne može desiti uvijek sam si mislila, a što je najgore da mi je netko rekao prije dva mjeseca, ne bi vjerovala. I vjerujte nema pomoći od nikoga..
:cry:
imas tu nas!!bar kao virtualnu podrsku!!
Pa dobro jer to konačno?
Ima li nade da se sve spasi?
Šta može bit bitnije od sređene obitelji? Tako vjerojatno samo žene razmišljaju :(
toffifeee nadam se da je to samo prolazna kriza
prespavajte
sutra će možda sve izgledati drugačije
Potpisujem.Citiraj:
toffifeee prvotno napisa
Ali dogodilo mi se. Točno prije 2 mjeseca.
Nadam se da je tvoja situacija ipak drugačija i da će se još sve srediti.
Pusa :heart:
XCitiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
:(
sad sam se skroz raspekmezila!!!
cure drage, vama i malenima zelim svu srecu ovoga svijeta!! :heart:
Ispravak, prije točno 3 mjeseca. :/Citiraj:
zizi prvotno napisa
Ponekad imam osjećaj da je bilo jučer. :(
:taps:
toffifeee, zizi, samo vam šaljem veeliki zagrljaj :love:
Nadam se da ćete uspjeti izgladiti i da će sve biti dobro!
Evo malo vibrica~~~~~~~~~~~~ :love:
Nadam se da će ipak sve dobro završiti :love:
i ja šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
cure žao mi je što proživljavate. toffifeee a da pokušate potražiti neku stručnu pomoć - obiteljskog psihologa ili sl...
što mu može biti važnije od vas? neka druga? :/ oprosti što pitam...
:love:
e moja toffi :love:
ajoj tofi :taps:
Jako mi je zao cuti ovo. :(
Nadam se da se stvar ipak nekako popravi, a ako ne.. da nadjes snagu u djeci i da sve prodje sto je moguce bezbolnije - i tebi i klincima.
S pravne strane, jedna informacija koju ne znam znas li: On ne moze pokrenuti tuzbu za razvod braka dok beba ne navrsi godinu dana. Mozete sporazumni zahtjev, no tuziti te ne moze do godine dana od rodjenja djeteta.
Cim je odabrao nesto drugo, a ne vas ja ne bi ni radila na tome da se vrati :cry: kako moze biti toliko sebican, kaj je sam sebi najvazniji, taj ni ne zasluzuje da vas ima.
Sorry, zelim ti stvarno sve najbolje i zao mi je da ti se ovo desilo, tebi i klincima koji nisu nista krivi.
Cuvaj sebe i klince :love: :heart: :heart:
Šaljem samo :love: . Žao mi je da moraš prolaziti kroz to. Drži se!
žao mi je, budi hrabra
:love: :love:
JAko mi je žao :( ... posebno što uvijek imam nekako osjećaj da je ta prva godina s bebom toliko krizna... radi umora i iscrpljenosti i nehotičnog zanemarivanja partnerskog odnosa... i čvrsto vjerujem da treba malo pričekati prije velikih odluka.
Posebice me iznenađuje kad kažeš da je na jednoj strani ljubav i obožavanje! Ja sam uvijek za prekid braka.... ako ljubavi nema. Ali ako ljubavi ima... onda treba raditi na stvarima!
Što mu je to tako jako važno.... važnije od najvažnijeg... što ga čini sretnijim nego da bude sa svojom obitelji koju voli?!!? :cry:
XCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
A joj... :love2:
Moram priznati da stvarno ne kužim što mu može biti toliko važnije od vas, pogotovo ako ljubavi ne nedostaje :(
E cure hvala vam svima koje se javljate, barem vidim da je nekome stalo do mene bar na virtualni način.
Svašta mi pada na pamet, kada bijes i ljutnja prerastu u gorčinu da mi dođe da me nema.....
A opet moram biti jaka zbog moja dva srca.
Da li znate kome bi se obratila, nekom dječjem psihologu jer moram Adrianu objasniti a ne znam kako?
Od danas sam u fazi traženja stana jer svi živimo u kući njegovih roditelja, a on makar tvrdi suprotno, jedva čeka da iselimo jer imam osjećaj da jedva čeka započeti svoj samački i slobodni život :cry:
Citiraj:
toffifeee prvotno napisa
sorry, ali ovo mi nikako ne ide jedno s drugim.Citiraj:
toffifeee prvotno napisa
Šaljem vibre da izgladite stvar~~~~~~~~
i meni tu mnogo toga zvuči proturječno
i ne čudim se zbog situacije u kojoj si, i pomiješanih osjećaja, razmišljana...
samo puno :love: i :*
i drži se!
po ovom što si zadnje napisala, o odlasku od kuće, samo :evil:
ne razumijem povrh svega još i iseljavanje
ma meni se čini da on tebi zapravo radi jednu veliku životnu uslugu, samo će ti vjerojatno trebati vreman da i ti to tako sagledaš
još jednom :love:
Prevario me dok sam ja ostala na tjedan dana s djecom na moru, to sam mu oprostila, prešla preko toga i krenuli smo iz početka obzirom da ga volim i želim svoju obitelj na okupu, želim da nas četvero budemo zauvijek skupa na okupu jer da vam počnem pričati šta sam sve sa njim i njegovom obitelji prolazila i trpila samo zbog svoje ljubavi prema njemu rekle bi da sam luda i da sam ja trebala otići već odavno. Problem je u nečemu sasvim drugom, nečemu što ja ne razumijem i nečemu što boli kada to čujete od SM nakon 6 godina.
Jeste čule onu pjesmu:
Gospe moja molit ću te sto put ispuni mi želju,
samo jednu da sam blizu njemu da je MOJ U SVEMU...
:cry: :cry: :cry:
On tvrdi da je to tako od prvog dana, da ne osjeća prema meni "ONO NEŠTO". Da sam za njega savršena u svemu, u brizi oko djece, kuće, njega, sexa , svega, nikada se ne svađamo, da me voli ali ne na taj način...
Kako se trenutno osjećam samo bi iza svake riječi stavljala uplakane smajliće.