naši bake i dede su jednom rječju svi SUUUPEEEER!!! :heart: :heart: :heart: :heart:
Naime, patrik je svima u familiji PRVI - sin, unuk, praunuk (čak dvije prabake), nećak...a to jednostavno ne može ne ostaviti za posljedicu da ga svi enormno obožavaju :mrgreen: (a ni to da sam i ja kao majka koja ga je podarila postala strašno popularna i nema toga što bi mi netko tako sretan, uskratio :mrgreen: 8) :raspa: )
Moja mama ga obožava od prve sekunde kad je saznala da je dečko jer je imala dvije cure i oduvijek željela dečka (a i deda jelte :roll: ), a sveki je bez obzira što si je zacrtala unučicu jer ona pak ima dva dečka, sva važna jer je već iskusna s dečkima.
Svi uvijek uskaču i vole biti s njim - moja mama je bila često kod nas cijelu njegovu prvu godinu, a kad sam ja nakon godinu dana počela raditi - čuvala ga je 4 mjeseca. Moj tata je isto oduševljen unukom, ali s obzirom da već ima dosta godina (ali dobro se drži) i često ima problema s koljenima nije baš "akivno" prisutan, ali kad dođe k njima - sreća je neopisiva.
Svekiji isto uvijek ulete, pogotovo otkad je patrik već samostalniji (čitaj: jedva su dočekali da je bez pelena :roll: ), tako da što se tiče čuvanja, potpuno smo osigurani, ali baš zato što ne želim kvariti što nam je tako dobro krenulo, uvijek imamo jaslice u pričuvi. Doduše, ova zadnja dva tjedna nema šanse da patrik ne ide u jaslice - hm, jel netko možda ima iskustva s djetetom koje plače jer ide doma iz jaslica?
Tako da sad ovih tjedan dana što nas neće biti fino smo se rasporedili: 4 dana kod jednih bake/dede, 4 kod drugih - svi sretni zadovoljni, bez ikakvih problema, jedino se bojim da će patriku faliti vrtić :roll: :lol:
A u kojem ću ja filmu biti nakon par dana - e to ćemo vidjeti - uopće si to sad ne mogu zamisliti jer nikada nismo bili tako dugo razdvojeni, ali o tom potom, pokušat ću se što više zabaviti nekim drugim stvarima poput šopinga pa mi valjda neće biti tako teško :aparatic: