Od kad sam prije dva mjeseca rodila treći put,skroz sam bolesna :( ,pokupim sve što se u vrtiću nudi.Mislim si da je opet bolje da ja pokupim nego djeca :mrgreen: ,ali ne mogu s troje djece funkcionirati kad sam svako malo u temperaturi,skroz s punim nosem,promuklim glasom,užasnom glavoboljom... :cry:
U tjedan dana već me primila druga viroza,jučer sam skoro na hitnoj završila zbog visoke temperature i užasne glavobolje.A uz to i dojim pa se bojim i za bebicu da ne pokupi nešto od mene :cry: Napominjem da prije nikada nisam bila bolesna,čak me se ni gripa nije primila :) ,ali sad mi je valjda imunitet skroz na nuli,ne spavam pa automtski nemam ni potrebe za hranom,izgubila sam 17 kg u dva mjeseca.
Čitala sam puno o reviti,tražim sve moguće informacije i nikako ne mogu naći podatak gdje kupiti i koliko uopće košta,a koliko sam primjetila,hvaljena je na sva usta.Čak sam i ovdje na forumu našla dovoljno informacija o njoj.
Ajde mi recite vi koje koristite revitu-koju mi preporučujete da bi bila dobra i za mene i za stariju djecu,pretpostavljam da ako to smiju koristiti trudnice mogu i dojilje,kako doći do nje i koliko košta?
Hvala unaprijed :*