-
neugodan vonj??
Dal netko ima iskustva- sad sam 5 tjedana nakon P, i iscjedak je sve slabiji i svjetliji ali tako neugodno smrdi! :oops:
Sjećam se da je tako bilo i nakon prošle trudnoće, ali zar baš mora?
Inače je sve ok, nikakvi bolovi niti neugodan osjećaj...
Sve me sram, MM se nešto šmajhla oko mene a ja se izvlačim... bljak...
-
mislim da ne bi trebao, nazovi ginekologa
-
Koje uloške koristiš? Plastični ulošci znaju smrditi. Možda ti je taj neugodan miris od toga. Probaj s običnom vatom (Veo). A ako si 5 tj. koristila plastične, možda su ti se neke beštije namnožile jer s njima nema protoka zraka i maca je uvijek vlažna - super pogodno tlo za rast raznih grozota.
-
Ja sam krvarila kojih dva-tri tjedna...pred kraj sam osjetila pojači miris koji je prošao sam od sebe. Ali slažem se s franicom da možda ulošci nisu u pitanju...
-
I ja sam imala taj problem bila kod. gin i to taj mi je dio hvala bogu bio ok. Počela sam koristiti gazice umjesto uložaka i promijenila intimni šampon. Ubrzo poslije miris nestao.
-
Hm, zapravo više i ne koristim uloške, čak niti dnevne, ne volim taj osjećaj, gaće peri-deri...
I uzela sam "intimni" gel od BAlee...
A trebala bih i giniću, zar ne :roll: pa možda i on nešto kaže...
-
Lohije baš neugodno smrde - ja sam se redovno tuširala i još bih se koji put u toku danu isplahnula u prolazu i bilo bi kako - tako. Ali, npr. ujutro, nakon noći - bljaaaak :mrgreen:
-
JA SAM IMALA ISCJEDAK 6TJ POSLIJE PORODA.BIO JE NEUGODNOG MIRISA ALI JE PROŠLO SAMO OD SEBE JER KOD NAS ZA PREGLED NAKON PORODA NA ŽALOST ČEKAŠ I DO 3MJ.
-
-
lohije baš imaju svoj vonj :roll:
-
i moje je smrdilo pred kraj i to grozno....prvo sam mislila koji vrag sad smrdi a onda skužim ja.... :oops:
počela češće mjenjat uloške (koristila Vir 80), prala se češće i to prošlo....gin pregledao i rekao da sve ok...jednostavno bude tako.....
-
ja sam rodila 27.01. i drugi dan kad mi je došla patronažna, dok je gledala stanje dolje, rekla je da ima neugodan miris i pitala me jel sam prije poroda možda imala neke gljivice....i jesam, imala sam. Kaže da je to zbog tog. Sad si ispirem kamilicom i kaže da već ima pomaka nabolje
-
Kod mene isto sve više nego ugodan miris. Sad ste me s tim gljivicama :/ . Imala i uzimala canestene...sad jesu li opstale.
-
i meni su lohije smrdile, ali samo tjedan dana nakon poroda, dok nisam iz sebe izvukla veliki smrdljivi komad gaze koji su mi ostavili (valjda) za sreću. :roll:
nakon toga miris je bio normalan.
-
Meni su lohije fakat smrdile,a nije bilo gljivica.