znam da ste garant pomislile da sam fulala pdf i ta bi ovo trebalo na recepte, ali ne... :mrgreen:
Oskar svoj penis, vec jedno 2 godine zove Moj Pindjur (al bas tak.. ono..s postovanjem, trebate cut... da zna napisat garant bi napisao s velikim i malim slovima, bas ko ja sad) i pojma nemam od kud mu to im, al nema veze
U zadnja 2-3 mjeseca doslovno je opsjednut i to me bas puno i ne smeta - pustim ga neka ga proucava i super mi je sto mi onako, djecji naivno, dolazi s raznim konstatacijama i pitanjima o istom, al ne znam sto da mislim jel bas super i to sto Melita aktivno sudjeluje u svemu tome... Odnosno ne znam kaj da im vise velim - vec sam rekla da sestra ne smije bratu dirat Pindjura i njemu sam rekla da ga ne mora bas cijeli dan dok smo doma imat van gaca i navlacit (naime fasciniran je time sto mu se digne i sto mu otvrdne kad ga navlaci i stalno i stalno i stalno iznova nemre odoljet da utvrdjuje kak je to fakat bas super!)
meni je koma da mu branim jer je u biti to sto on radi skroz prirodono za decke (jelda je - odbijam vjerovati da je devijantno)
A kaj se u stvari desava?
Pa obicno ga on izvadi, pa malo navlaci i prevlaci kozicu i onda zove Melitu da joj pokaze.. gle seka, kad ja njega ovak onda on onak, a kad ja ovo onak onda bude ovak... pa gle kak je tvrd.. pa gle nemrem ga savinut.. vis.. nemrem.. probaj ti... nemres ni ti jelda...pa gle ovo, pa gle ono...