Re: Da li i vasa beba...?
Citiraj:
koksy prvotno napisa
-nervozna navecer prije spavanja, neposredno poslje kupanja, toliko da place i place i place i iznimno ju je tesko smiriti?
-stuca 4-5 puta na dan iako se podrigne i bljucne?
-ima dana kad je iznimno nervozna i nezna ni sama sta bi a opet ima dana kad bi samo spavala?
-mjenja ritam spavanja po noci svakih par dana?
sve što si navela potpisujem.
sad je sve to iza nas, uživamo u kupanju, (ali i dalje mrzi oblačenje pa plače), štucamo puno rjeđe (davala mu cicu), nervozan je tu i tamo, spava jako dobro.
Citiraj:
koksy prvotno napisa
-
a kako se tek glasno podriguje i koliko se bljucka, a vec smo "veliki" 4,5mj.
Citiraj:
koksy prvotno napisa
-nervozna navecer prije spavanja, neposredno poslje kupanja, toliko da place i place i place i iznimno ju je tesko smiriti?
-ima dana kad je iznimno nervozna i nezna ni sama sta bi a opet ima dana kad bi samo spavala?
-mjenja ritam spavanja po noci svakih par dana?
Pitam vas ovo jer su mi starije zene sve dale isti odgovor; "to rade sva djeca" Pa me, eto, bas zanima...
spava jedan dan puno i jede manje a drugi dan je stalno gladan i neće spavati... po noći slično... ipak su to još mali ljudi, moraju se naviknuti na svijet i naći svoj ritam... da zaključim, zasad - ritma nema (nadam se da će imat ritma za ples :) )
štucao je još u buši (iako je meni ginić rekao da to nije štucanje nego priptreme za disanje :? ) a i sada zna, iako ne svaki dan i ne uvijek jednako puta... isto sam primjetila da ne štuca od jela nego od plača tj. negodovanja ili pak smijeha... bebice još valjda ne znaju "baratati" s proizvodnjom glasova pa se onda valjda slučajno nagutaju zraka (tako barem moj)... smeta ga kad dulje štuca ali ništa ne pomaže... osim cice :mrgreen:
fazu plakanja prije i poslije kupanja smo prošli (uglavnom)... jedino još koji put negoduje na oblačenje... voli bi biti gol - mali ekzibicionist!!! :)