znate li gdje se moze napraviti ct mozga djetetu, privatno? i koliko kosta?
Printable View
znate li gdje se moze napraviti ct mozga djetetu, privatno? i koliko kosta?
nemetova?
medikol?
cijene ne znam.
Znam za magnetsku:
(Institut za istraživanje mozga)
Prijave za preglede:
01 4596 922
Poliklinika Neuron:
tel: 01 45 96 911
01 45 96 923
01 45 96 926
mob: 099/45 96 922
.......099/45 96 911
fax: 01 45 96 949
adresa: Šalata 12
10000 Zagreb
e-mail: poliklinika-neuron@hiim.hr
U Medikolu u Voćarskoj rade. Kolegica s posla je isla i platila oko 500 kn. Sad ne znam je li imala kakav popust ili je to ta cijena. Imaju svoju web stranicu.
možeš i u dijagnostika 2000 u Martićevoj
Prije cca godinu dana MM je tamo napravio CT s uputnicom, ne znam da li još uvijek to funkcionira. :/ Došao je na red odmah...
Oprosti sto se petljam ali zasto CT. Ako vec radis privatno rade napravi magnetsku rezonancu! Cak mislim da razlika u cijeni i nije velika.
mi smo radili u medikolu djetetu mr i zbilja im sve pohvale :D
famozan pristup, ma super su. cijena mr ,2700 s anestezijom.
pristup odlican jer smo bili s njom unutra dok si je drzala maskicu za anesteziju mislec da se inhalira kao i prije budjenja pa nije ni skuzila da je igdje bila, i danas se zezamo kako je zaspala dok se inhalirala ; :D
ne znam. radi se o djetetu moje frendice, malac ima neke neobjasnjive promjene na eeg-u i salju ga na ct mozga. u klaicevu, ali ona vec tjedan dana ne uspijeva dobiti nikoga na telefon za narucivanje pa je pomislila otici privatno ako to bude mogla platitiCitiraj:
Oprosti sto se petljam ali zasto CT
hvala, prenijet cu joj
ne uspjeva dobiti nikoa na broj jer su se iselili iz tih prostorija jer ih preuređuju. Neka zove centralu i traži CTG, preusmjerit će je.
CTG nije teško dobiti u državnim bolnicama, šteta da plaća privat
Daj mi, molim te, odaj tajnu u kojoj se državnoj bolnici CT može brzo dobiti... :?Citiraj:
nadica_b prvotno napisa
ne bi rekla da nije baš razlika u cijeni CT - MR