Ajmo cure još jednu prije blagdana :coffee:
Prijedlog je :
Subota, 15.12. u 10:30 h Graz
Printable View
Ajmo cure još jednu prije blagdana :coffee:
Prijedlog je :
Subota, 15.12. u 10:30 h Graz
Mogu li se pridružiti? :trep:[/list]
Naravno draga :love: znaš da bi nam bilo drago da nam se pridružiš
A ja zaboravih listu
Subota, 15.12. u 10:30 h Graz (predlažite koji drugi termin ako ne odgovara ovaj)
* Dodirko (ako je ne zamete snijeg ;) )
* suncem.m.
* petrili
* Mvrcelj
Ja bih radije u petak 21. :mrgreen:
Meni paše kako se većina dogovori :*
Ma jedva čekam tu kavicu, kad bila da bila :D
Ako ti dodješ u petak u naše krajeve organizirat ćemo mi jednu brzinski, nemaj brige. :love:Citiraj:
wonderwoman prvotno napisa
A za sada ostaje ova 15.12.
Petak 21. već bi ja trebala odletit na Jug, pa ako bude kakve kavice, ajde sjetite se vaše stare ine33 :* !Citiraj:
wonderwoman prvotno napisa
Subota 15.12., dolazim ako bura bude ispod 100 km/h (u protivnom ne izlazim iz kuće :mrgreen: ).
Petak 21.12. isto može.
:*
I ja kombiniram, 21. (a jos bolje 22. subota) bih trebala biti u juznim krajevima, pa ako bude kavice... :DCitiraj:
Petak 21. već bi ja trebala odletit na Jug, pa ako bude kakve kavice, ajde sjetite se vaše stare ine33 !
Opa, pa bit će ovo prava kavica vidim ja :D .
A pošto će se izgleda naše kontinentalke :love: naći u St 22.12 a to je subota, ajmo mjenjati termin.
Dakle subota 22.12.2007 u 10 i 30 h
(mislim nemrem beliv it da je ovo moguće :sing: )
ina33
fritulica1
wonderwomen
petrili
Mvrcelj
prima
suncem.m
(Dodirko...mislim kad je ovako krenulo možda nam i ti dođeš, ha?)
Ajmo prijavljujte se, potvrđujte, predlažite :dancingfever:
Savršeno paše :D ! Nego, di je taj Graz? Jel' to ona slastičarna na Gripama?
Kraj Koteksa, mislim?
Ina33, nije ta kraj Koteksa (misliš možda na Cukarin), Graz ti je u Dubrovačkoj ulici. Ako dolaziš npr. Poljičkom od ex vojne bolnice, dođeš na raskrižje di Firule ostaju s lijeve strane. E, na tom semaforu skreneš desno u Dubrovačku i na prvoj autobusnoj stanici prvi ostakljeni kafić s desne strane je Graz. Preko puta je Tomy i auto kuća Tomić-bmw.
Nije, Graz je blizu bolnice Firule. Ali što se tiče samog mjesta, ja bi mrvu razmislila pa da se nađemo na nekom lipšem mjestu.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
To je onako zgodno za nas "domaće", ali pošto nam stižete iz raznih krajeva.....možda smislimo kakvo lipše misto a da se može u miru ćakulat.
Jer Cukarin ( to je ta slastičarna) je prenatrpan, Bačvice i slično - isto tako.
Neznam kako je u Tenisa subotom ujutro? Predložit će možda koja cura koje pametno mjesto. A mogla bi i ti znat koji lipi kafić ha?
Ima vrimena do te subote.
Jeeeeeeeeeeee!!! :D :D :DCitiraj:
suncem.m prvotno napisa
Pade naša kava pa da je malo podignem :mrgreen:
kavica, kavica, kavica, jeeeeeee
I ja dižem - ja se prijavljujem još jedared, a kako nisam sigurna od sutra oću li imat net, sunce, ajde ti meni pls SMS-aj za misto, a za vrijeme znači pišemo subota, 22.12. u 10.30.Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
I mene zanima mjesto, da se znam organizirat... :*
Evo mene brzinski. Ne stignem baš zadnjih dana na net :roll: .
Dakle dogovor važi.
Imam prijedlog od jedne trudnice sa velikim stomakom :heart: da se nađemo u Svaguše kod bivše Stande iliti Dalme.
Vjerujem da splićanke ( a tu uključujem i inu) znaju di je.
Wondericu ću dovesti ja, a fritulice mi možemo večeras na pp jer neznam odakle da ti krenem objašnjavati di je to.
Ajde napiši mi na pp koliko poznaješ Split i di sve znaš doć.
Subota, 22.12 u 10 i 30, Svaguša :D :dancingfever:
Hoću, poslat cu ti PP.
Precjenjuješ me, znam di je bivša Dalma i Standa, a za Svagušu ću pitat sistericu, ako je panika zvat ću te kad parkiram na mob. Vidimo se :D !Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
Evo još jedne za kavicu :D :D
Nisam 100% sigurna da ću doći jer u petak imam pregled, ali ako sve bude ok stižem.
I baš se radujem.
:*
jao kad bi bar i ja drage sugrađanke mogla
ali nažalost ove godine smo za Božić u Zgb :(
Evo da se javi i trudnica s velikim trbuhom
Ja dolazim, osim ako nas beba ne iznenadi usred koncerta Karlovačko live :lol:
Želim vas sve povuči za nosiče, jer u ovo doba prošle godine imala sam neuspjesan ivf u MB i odmah nakon toga laparoskopiju i ni u snu se nisam nadala ovako divnoj godini
:love:
Jupi, ajme šta se veseliiiim :D !!!Citiraj:
luce st prvotno napisa
A vidiš kako sam ja bila misteriozna, ha? ;) :heart:Citiraj:
luce st prvotno napisa
Ina - nisam ja ni mislila da ćeš baš znat di je Svaguša :mrgreen: .
Ali predpostavljala sam da znaš di je bila Standa.
Mislim Stande više nema, ali na tom "trgu" iza je veliki kafić - slastičarna.
Nemereš falit. A ako ne nađeš ti Svagušu, naći ću ja tebe.
Najvjerojatnije stizem i ja.
Samo da malo podignem.
Cure, vidimo se sutra :D
Jeeeeee :D
Joj suncem.m., avatar... :heart:
evo nadjoh i ja vrimena da provjerim jeli pao dogovor oko mista dogadjaja i evo vidjeh vi se lipo dogovorile. dakle nemam sto dodati osim vidimo se u Svaguse. :D :D :D