plizz preporucite mi nesto solidno. Da nije prevelik, da ima vise opcija, da nije preskup, a da opet nije kakav krs... :mrgreen:
Printable View
plizz preporucite mi nesto solidno. Da nije prevelik, da ima vise opcija, da nije preskup, a da opet nije kakav krs... :mrgreen:
Ja imam Moulinex, kupljen prije nekoliko godina, vrlo često u upotrebi.
I ja isto. Obožavam ga. Moj najbolji prijatelj :lol:Citiraj:
mmmama prvotno napisa
Moj se istrošio :(
Sad kupujem novi i nikako da se odljepim od Boschovog MUM46 :mrgreen:
a jel mozete postavit linkove da vidim kako izgleda. Fotke ne smijemo, ali link mozemo :mrgreen:
imam vodene kozice pa ne mogu izac iz kuce. Moram pokazat mm-u kako bi znao sta treba kupit :mrgreen:
koliko je ovo love u euricima :mrgreen: jel se moze solidan kupit do nekih 100 euroCitiraj:
Poslid prvotno napisa
http://www.moulinex.co.uk/pages/food....htm?OnpageA=1
Ovo je moj najbolji kuhinjski prijatelj, na nekoj francuskoj stranici je izašla cijena od 65EUR, kod nas, u BiH je oko 200KM, dakle oko tvije granice od 100EUR.
Taj košta oko 200 E :mrgreen: Zakaj misliš da ga ja samo nagledavam.Citiraj:
snorki prvotno napisa
I ja imam Moulinexov. Obožavam ga!
mmmama:minaXY:Citiraj:
Ja imam Moulinex, kupljen prije nekoliko godina, vrlo često u upotrebi.
@n@:Citiraj:
I ja isto. Obožavam ga. Moj najbolji prijatelj Laughing
Također!Citiraj:
I ja imam Moulinexov. Obožavam ga!
jel ta mesoreznica stroj za mljevenje mesa, ili ono za rezanje narezaka, sireva, kruha...?Citiraj:
Poslid prvotno napisa
ja imam neki Beko, odlican je, stalno u upotrebi, sjeckamo, pasiramo, miksamo, frapeice radimo, ma sve....oko 400 kuna je kostao, a radi sto na sat :D
:taps:Citiraj:
snorki prvotno napisa
potpis na moulinex
jel ga ima kod nas kupit :roll:Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
jos pitas :aparatic:
pogledaj u mediji ili saturnu,ne znam sta ti je blize
Ma to krivo piše! Pogledaj na slici: to je baš flajšmašina (ilitiga stroj za mljevenje mesa)Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
ma da, učinilo mi se na slici da je to flajšmašina, i baš sam se pitala gdje su uspjeli utrpati još i mesoreznicu :lol:Citiraj:
Poslid prvotno napisa
A jel tebi treba ta flajšmašina? Za duplu cijenu zapravo dobiješ samo nju (osim imena).
Ja inače sama meljem meso (jer sve imam domaće) i za to sam upotrebljavala onaj veliki nož u multipraktiku (i tako ga uništila). A ovaj boshov nema taj veliki noz uopće, a koristan je i za puno drugih stvari. Ne znam, nisam ni sama pametna :?
meni upravo riknuo Gorenje MP, nakon samo godinu dana koristena tu i tamo :x
ne preporucam ga nikako :evil:
vidim da preporucate Mulinexov :/ , gledala sam bas jucer ovaj boshov i bas mi je :mljac: ali sam se zaljubila u kenwoodov sa srebrenim kucictem - ima miljun funkcija ali mu je cjena paprena. Ima li netko kakva iskustva s njim
ja imam nešto malo... izgleda ko starinska ulična svjetiljka.
ali, sve radi.
a bio 180 kuna.
Ja se ipak odlučujem za boshov štapni mikser s rezačicom.
upravo imam novog frenda http://technomarket.hr/products/09060958/bosch-mum-46cr2 :-D