KUD DA IDEM, PROLJEV NE PRESTAJE...
U petak popodne je povraćao 2 put, uz obilne proljeve. U subotu jedno povraćanje, proljev i dalje, temperatura do 39. Popodne otišli na hitnu na Vinogradsku, dali sirup za temp., sprašili nas na Zaraznu. Tamo ga dr pogledao, sve OK po njemu dok hoće piti. Dajem mu Rehidromix, pa da nastavim s tim i dođemo ako se pogorša. U nedjelju nema više povraćanja, samo temp., ali u padu, ali proljevi se doslovno izljevaju iz njega svakih 5-10 minuta. Opet na Zaraznu. Bila OK dr. pa nas stavila u dnevnu na infuziju. Malo je nadošo, vratila mu se boja, ali i dalje proljev i ne jede. Kaže dr. OK dok hoće piti, nema panike i pošalje nas doma. On meni i dalje ne jede, pije dosta, ali doslovno sve što uđe kroz usta, isti tren izađe na guzu u obliku proljevčine. To nisam u životu vidjela. I kome da se ja sad obratim, kad dr misle da paničarim?! A on je jadan sivo plav, upada dok hoda i spava mi po 3-4 sata popodne, što nije nikad u životu. Totalno sam razočarana doktorima, ali sama mu očito ne mogu pomoći. U pitanju je Rota virus. Šta da radim, stvarno sam već očajna? Presvučem ga po 20-25 puta dnevno, bez pretjerivanja.