cure jel zna netko gdje toga ima za kupiti?čula san u milleru ali nisam našla...
Printable View
cure jel zna netko gdje toga ima za kupiti?čula san u milleru ali nisam našla...
pretraži malo u pretražniku...bilo je već ovih tema :)
I ja sam na forumu tražila kad mi je trebala informacija pa sam uglavnom naišla na odgovore da svi spremaju u sterilne bočice za urin. Kupiš u apoteci. Kunu i nešto komad. Vrećice za izdajanje teško je naći a i skupe su.
Ja sam tražila posvuda te vrećie pa mi je na više mjesta rečeno kako ih više ne drže, čak i da se više ne proizvode. Kupila sam (kršitelj koda)ove posudice za zamrzavanje za koje mi je rečeno da su zamijenile te vrećice.Super fora.
Ja sam tražila posvuda te vrećie pa mi je na više mjesta rečeno kako ih više ne drže, čak i da se više ne proizvode. Kupila sam (kršitelj koda)ove posudice za zamrzavanje za koje mi je rečeno da su zamijenile te vrećice.Super fora.
Također sam tražila vrećice i rečeno mi je da ih više nema. (kršitelj koda)ove posudice su super, moj savjet ti je da ne kupuješ u ljekarni - probaj direktno kontaktirati (kršitelj koda) (KADULJA tak se zove firma koja ih zastupa) pa vidi gdje možeš nabaviti jer stvarno ima velikih razlika u cijenama.
Bdw vidlelasam i u Getrou cijeli set ali ne znam koliko košta. :mrgreen:
Zvala ja Kadulju, pa su mi dali broj svoje maloprodaje u Samoboru, ali pošto nisam iz Zg i okolice, rekli su mi da je jedini način da naručim preko ljekarne ovdje kod mene koja ima (kršitelj koda) proizvode :/ tako da sam prisiljena sve naručivati tako da sad ne šaljem nekoga da ide kupovati pa mi slati poštom i tak...inače je skuplje u ljekarni svakako, dok oni isto nešto zarade :roll:
Ja sam ih naručila preko ebay-a za nekih 80 kn 40 kom
čije su to od 40kom?Citiraj:
Mali Medo prvotno napisa
:shock:
(kršitelj koda)ov komplet 10 posudica + poklopci + 2 adaptera za izdajalicu u getrou = 99,99kn
ja kupila sterilne bočice za urin.
u mileru u cc1 ima sigurno. ako pitate reći će da nemaju, neki će vas i zbunjeno gledati.
preko puta pelena, di je ona robica za klince, mislim da su stajale iznad grudnjaka, ili na skroz gornjoj polici. nekakvo rozo/ciklama pakiranje, ne sjećam se kako se zove, sad sam išla tražiti, ali ne mogu pronaći kutiju. mislim da su koštale nekih 40ak kn.
Boots-ove naručene iz engleskeCitiraj:
dambo prvotno napisa
Ja stalno visim na e-bayu i za nekog nešto naručujem.
Glavni sam broker u kvartu 8)
Ako nekom treba pomoć oko narudžbi može mi se javiti na pp.
Citiraj:
Lapis prvotno napisa
A kad si ih kupila? Ja već dva mjeseca obilazim Muellere, prvo su u cc1 imali samo cijenu, mjesto na polici je bilo prazno, pa su poslije maknuli i cijenu.Zadnjih dva tjedna više i ne tražim. Sad ih ponovo ima?
baš sam išla vidjeti kad sam išla po pelene, i nisu imali, ali mi je žena rekla da će dobiti uskoro.
što znači uskoro ne znam.
nema ih, ja bila i rekli su da više neće ni imati. znam da ima medela, u draškovićevoj, mislim da su malo skuplje jer su jako kvalitetni brand no ako nekom stvarno treba zakaj ne