Samo bi pitala, da li netko ima neki savjet u vezi odabira pedijatra u Zagrebu, mislila sam u Runjaninovoj? Ne znam za koga bi se odlučila, a još mala pa ću morati na prvi pregled.
Unaprijed hvala.
Printable View
Samo bi pitala, da li netko ima neki savjet u vezi odabira pedijatra u Zagrebu, mislila sam u Runjaninovoj? Ne znam za koga bi se odlučila, a još mala pa ću morati na prvi pregled.
Unaprijed hvala.
dr Marina Lichter Štajduhar
debelo potpisujemCitiraj:
nikailuka prvotno napisa
a na području Maksimira, Peščenice? Možete li nekog preporučiti?
:)
Ja se javljam za Novi Zagreb - DZ Siget ili Dugave ?
Hvala na savjetu, idem se sutra prijaviti valda nece biti problema.Bok!
novi zagreb-siget-doktorica swarch. mi bili kod nje i sestre dubravke dok se nismo preselili,zbilja smo bili prezadovoljni.
dr. Đurđica Šešo Šimić, Tomislavov trg ,super pedijatrica i žena
Da ne otvaram novu temu,..ako netko može preporučiti dobrog pedijatra u DZ Sesvete?
Thnx :)
draga tajci24, dotična doktorica koju kerida post dolje spominje sad ti je u dz sesvete!
mi smo kod dr. tomčić...što dalje od nje!
navodno je dobra i dr. grgić!
Draga puno ti hvala! :*Citiraj:
svjetlic prvotno napisa
Meni na žalost dotična doktorica uopće nije dobra i sad trenutno tražim kamo da si klince premjestim.Sestra mi je super,ali što mi to vrijedi. :(Citiraj:
ana1 prvotno napisa
Mi smo prezadovoljni s dr. Grobenski u Runjaninovoj.
Ima li u DZ u Marticevoj pedijatar, dobar po mogucnosti?
taman sam mislila prijaviti malca kod dr. Swarch(ili kako već)..
sad sam opet u dilemi..
ima li još netko preporuku za pedijatra u Novom Zagrebu?
sad sam opet u dilemi..
sad sam opet u dilemi..
zove se dr. Swarz, i mi smo kod nje - nisam baš zadovoljna jer svaki put kad nas vidi urin i krv i kad stigne nalaz ona ti je :? ne zna kaj bi. I ja tražim dobrog pedijatra u N.Zagrebu, ali imam i drugu opciju (privatno), samo mi je to malo skupo, pa bi rađe pedijatra preko HZZO-a (plaćam zdravstveno, pa da iskoristim).
elin, ako nađeš šta javi..
ja malog moram odvesti na pregled kroz 2 tjedna..a možda i prije jer nam pupak još nije otpao pa nas možda patronažna pošalje i prije prvog pregleda...
Da li mi netko moze preporuciti dobrog pedijatra / -icu na Jarunu?
Doselili smo u ZG, pa smo u potrazi za doktorom. Klinci su 3,5 god. i 1,5 god.
THNX
Tajči!Jesi li se odlučila za pedijatra?Moji sin i kćer su kod dr. Tomčić i MM i ja smo prezadovoljni.Čeka se malo duže. ali kod pregleda je nadasve konkretna,pedantna i uvijek ima pametni savjet+ apsolutno podržava dojenje.U svakom slučaju sretno kao i svima ostalima kod odabira pedijatra! :)
Zaprešić? zna li netko u Zaprešiću pedijatra
nije baš jarun, ali je trešnjevka, u domu zdravlja kod općine trešnjevka, pedijatrica Puževski, prvoklasna, no velika gužva je kod nje, pa postoji opcija da ideš kod nje privatno dok se ne oslobodi mjesto.Citiraj:
Miau prvotno napisa
privatno je nedavno moja frendica pregled kad je beba imala mjesec dana (znači kompletni)platila 200 kuna
U DZ na Jarunu pedijatrica Ruzica Jurlina jos prima pacijente. Da li netko ima iskustva s njom?
Probala sam kod dr.Penave, al je puna.