-
prohodala je
evo zene da vam se javim nasa viktoria je prohodala dan prije nego je napunila 19 mjeseci,ja i muz smo bili u tolikoj panici sto nehoda,vodili ju doktoru,i uvjek je govorio sve je ok,i tako nase dijete najedanput ustade i poce hodat,ali ona to radi kao da hoda vec 5 mjeseci,tako je sigurna,uopce neupada nije klimava,odmah je pocela da tci,vrti se u krug ma milina,eto da se i mi upisemo u krug hodalica! :heart:
-
-
-
Ma bravo, Viktoria!
Eto ohrabrenja onima koji su u panici jer im dijete ima "već" 13 mjeseci i ne hoda.
-
Bravo Viktoria!
Moja je Lea samostalno prohodala sa 17 mj pa točno znam kako ti je ali se nisam brinula niti je forsirala i kao što kažeš jurnula je bez padova, skroz sigurna u sebe.
-
-
-
:D Volim dobre vijesti.
19 mjeseci je doista prilično puno, ali najbitnije je da je sve došlo na svoje. Mogu misliti koliko ste sretni! Imat ćete priču kad frajerica poraste.
-
-
:D
Mi smo imali dijagnozu pa se kao znalo zašto Jani toliko treba da prohoda, ali svejedno smo bili oduševljeni kad se to dogodilo - sa 17 mj. Čak nas je iznenadila jer smo očekivali s 18, ali eto ženici se žurilo. :mrgreen:
-
I moj Mišek je prohodao sa 17 i pol mjeseci, ali nakon relativno intenzivnog vježbanja. Propuzao je na 1. rođendan, a sve zato što mi je u trbuhu bio na zadak, jako nisko i nije baš mogao micati nogicama. Nakon rođenja prvih pola godine uopće nije znao što bi s nogama. Uz to je bio i hipotoničan, a po karakteru teški ziheraš. (Kojiput nisam sigurna što je od svega nabrojanoga uzrok, a što posljedica.) Uglavnom, kad je napokon prohodao, nitko mi nije vjerovao da je tek prohodao. Sigurno i bez padanja.
A mlađi brat je prohodao 3 dana prije 1. rođendana i najozbiljnije smo razmišljali o nabavci kacige. :lol: